Ana Baniciu, la un pas de moarte. Momente teribile pentru părinţii artistei: „Am făcut un hematom lângă creier”

Ana Baniciu a dezvăluit că a fost aproape de o tragedie în copilărie. Artista a vorbit despre un incident care i-ar fi putut aduce moartea!

07 apr. 2022, 13:23
Ana Baniciu, la un pas de moarte. Momente teribile pentru părinţii artistei: „Am făcut un hematom lângă creier”
Ana Baniciu, la un pas de moarte

Ana Baniciu, la un pas de moarte. Vedeta a mărturisit că a fost un copil extrem de cuminte, care nu făcea mari năzbâtii, dar a existat un moment când le-a dat mari emoţii părinţilor săi.

Ana Baniciu, la un pas de moarte. Momente teribile pentru părinţii artistei: „Am făcut un hematom lângă creier”

„O trăznaie pe care mi-o amintesc este faptul că am machiat toate păpușile Barbie, o colecție întreagă, cu ojă , cu prietenă mea cea mai bună, într-un moment în care am rămas singure. După care, în momentul în care am vrut să le dăm machiajul jos, evident cu acetonă… s-au șters fețele păpușilor cu totul. Practic au fost distruse! Și am mai avut un moment, periculos de data asta. Am căzut noaptea în somn, dintr-un pat suprapus, și am făcut un hematom lângă creier. Ai mei au fost distruși, dar mi-am revenit rapid!”, a declarat Ana Baniciu pentru Fanatik.

Ana Baniciu, reacţie neaşteptată la adresa lui Bendeac: „E un bou”

Fiica celebrului Mircea Baniciu a avut rezultate foarte bune la şcoală: „Culmea, am fost un copil extrem de cuminte! Mereu le amintesc alor mei că au fost și sunt niște părinți norocoși! Nu am făcut mari năzbâtii pentru că nici nu aveam mult timp la dispoziție, am fost un copil extrem de ocupat… școala germană, școli de pian, muzică, canto, actorie, cor , plecări din țară. Așa că nu am avut timp de spatele blocului sau de multă joacă cu păpușile, cu toate că tanjeam uneori după astfel de activități”.

Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu. Cum a reacţionat Gina când a aflat de idila partenerului ei de viaţă

„De la tata am moștenit talentul și iubirea pentru muzică și latura asta artistică pe care am simțit-o inconștient de când m-am născut! De la mama am ochii, intuiția și formarea mea că om și cred că asta este o treabă foarte grea. Și mai cred că ea s-a descurcat de minune în ceea ce mă privește. Maică-mea mereu îmi spune că eu sunt o visătoare ca Mircea și că am și o latură mai ciudată care mie îmi place foarte mult… probabil se referă la latura de artist”, a mai spus Ana Baniciu.