Ana Baniciu, ajunsă în a șaptea lună de sarcină, așteaptă cu nerăbdare să-și țină copilul în brațe: „Am emoții, dar nu îmi e frică! Voi naște natural”

Ana Baniciu se află în a a șaptea lună de sarcină și, chiar dacă are emoții, se bucură că peste puțin timp își va ține copilul în brațe. Cântăreața se ocupă acum de amenajarea locuinței, în special de camera micuțului care urmează să vină pe lume.

06 apr. 2024, 09:18
Ana Baniciu, ajunsă în a șaptea lună de sarcină, așteaptă cu nerăbdare să-și țină copilul în brațe: „Am emoții, dar nu îmi e frică! Voi naște natural”
Ana Baniciu urmează să devină mamă pentru prima dată în scurt timp

Ana Baniciu traversează cea mai frumoasă și emoționantă perioadă din viața ei, iar asta pentru că se apropie momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, vor avea un băiețel și au făcut fericitul anunț în luna ianuarie a acesui an, într-o postare pe rețelele sociale.

Citește și: Ana Baniciu a dezvăluit ce nume va purta fiul său și al lui Edy Kovacs. „Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri”

Chiar dacă va aduce pe lume un copil în scurt timp, Ana Baniciu și-a propus să-și continue toate proiectele, mai ales că soacra ei s-a oferit să fie alături de copil în majoritatea timpului. Cu toate că sarcina este destul de avansată, artista spue că este energică și foarte fericită.

Vedeta recunoaște că are mari emoții, dar gândul că urmează să nască nu o sperie. Aceasta și-a propus să nască pe cale naturală, asta dacă, bineînțeles, nu vor apărea complicații pe parcurs.

„Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri, că suntem sănătoși și urmează să nasc. Am emoții, dar nu îmi e frică! Am hotărât deja că voi naște natural! Nu mai ține de mine de acum încolo, ține de natură, de cum vrea Dumnezeu. Vom vedea la momentul respectiv cum vrea el să iasă, dar eu sper că natural, să nu-mi facă o surpriză”, a mărturisit artista

Citește și: Ana Baniciu e gata să se mute în casă nouă! Renovările vor fi gata până vine bebelușul

Ana Baniciu și soțul eu sunt pe ultima sută de metri cu renovarea viitorului lor cămin, o locuință veche de 100 de ani moștenită de artistă de la bunicii ei. Doar mobila mai lipsește în acest moment, dar viitori pătinți speră că totul va fi gata înainte ca bebelușul lor să vină pe lume.

„Suntem pe final cu casa, mai avem un pic și terminăm. Așteptăm mobila, deci toată presiunea este acum pe cel care face mobila. Am cam terminat cu ce era greu și a început numărătoarea inversă”, a spus cântăreața.