Ana Baniciu e gata să se mute în casă nouă! Renovările vor fi gata până vine bebelușul

În lumina faptului că vor mai avea un nou membru în familia lor, Ana Baniciu și Edy Kovacs au luat o decizie importantă pentru a-și adapta viața, începând astfel pregătirile pentru noua lor locuință.

27 mart. 2024, 23:06
Ana Baniciu e gata să se mute în casă nouă! Renovările vor fi gata până vine bebelușul
Ana Baniciu e gata să se mute în casă nouă! Renovările vor fi gata până vine bebelușul

Ana Baniciu și Edy Kovacs traversează cea mai frumoasă etapă a relației lor, întrucât au primit vestea că vor deveni părinți. Dorindu-și să îmbrățișeze schimbarea în viața lor la cel mai înalt nivel, cei doi au hotărât să se mute într-o casă nouă acum câteva luni, un proiect îndrăzneț și provocator pentru cuplul lor.

Citește și: Cum arată Ana Baniciu însărcinată în luna a cincea. Artista abia așteaptă să-și strângă în brațe băiețelul – FOTO

În lumina faptului că vor mai avea un nou membru în familia lor, Ana Baniciu și Edy Kovacs au luat o decizie importantă pentru a-și adapta viața, începând pregătirile pentru noua lor locuință. Ana, în special, a avut dorința de a se implica în procesul de amenajare și și-au propus să se mute în noul lor cămin înainte de sosirea bebelușului.

În timp ce Ana numără săptămânile până la naștere, este ocupată cu renovările din noua locuință, concentrându-se pe transformarea ei într-un spațiu care să corespundă viselor lor.

Chiar dacă locuința primită de la bunicii ei se află într-o zonă privilegiată din Capitală, are nevoie de renovări pentru a deveni căminul perfect.

În ultimele două săptămâni, Ana s-a dedicat exclusiv amenajării noului lor cămin, în timp ce soțul ei a supervizat lucrările pentru a se asigura că totul decurge conform planului. Cei doi au distribuit și imagini noi din locuința lor în curs de transformare.

„A venit Edițu acasă și îi arăt cu ce m-am ocupat în ultimele două săptămâni”, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.

Într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, Ana Baniciu spunea că nu i-a fost ușor să se mobilizeze pentru a începe renovările în locuință. Vedeta spune că este un proiect îndrăzneț, care a necesitat mult timp, dar este convinsă că rezultatul va fi pe măsură.

„Mergem înainte. A fost mai dificil, e mai complicat uneori, mai ales la început de an, oamenii se pornesc mai greu, dar mulțumim Bunului, cred că terminăm în vreo două luni, clar înainte să vină bebelușul. Vom fi 3 în casă nouă”, declara vedeta pentru Spynews.ro.

Citește și: Ana Baniciu a refuzat celebra emisiune de la Antena 1. A divulgat tot în primul interviu