Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu. Cum a reacţionat Gina când a aflat de idila partenerului ei de viaţă

Gina Pistol și Smiley trăiesc, azi, una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Dar relaţia lor nu a fost lipsită de valuri. În urmă cu câțiva ani, înainte ca relația dintre cei doi să se fi consolidat, Smiley ar fi flirtat cu Ana Baniciu!

16 ian. 2022, 17:13
Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu. Cum a reacţionat Gina când a aflat de idila partenerului ei de viaţă

Gina Pistol și Smiley sunt împreună din 2016, dar relaţia lor s-a închegat ceva mai târziu. Prin 2018, însă, Smiley ar fi picat în mrejele Anei Baniciu. Ba, mai mult, pe atunci apăruse zvonul că Smiley nu vrea să-şi asume public relaţia cu Gina Pistol tocmai pentru că în peisaj era şi Ana Baniciu, scrie cancan.ro

La momentul respectiv, presa nota că relația lui Smiley cu Gina Pistol ar fi fost pe punctul de a se destrăma. În ciuda speculaţiilor, însă, cei doi şi-au văzut mai departe de relaţie. Nu şi-au oficializat relaţia, dar în primăvara anului 2021 au devenit părinţi.

Gina Pistol şi Smiley, pe punctul de a se despărţi din cauza Anei Baniciu

Între cântăreț și Ana Baniciu ar fi existat și un schimb memorabil de SMS-uri, petrecut aproape de Revelion, despre care Gina Pistol a aflat.

Citeste si De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Pitici pe creier. Am vrut să-mi fac o intervenţie estetică şi era necesar să am mai multă grăsime. Acum am renunţat la idee”

Nu fi o persoană de c… azi”, era mesajul transmis de Gina Pistol, după ce a aflat de schimbul de mesaje dintre cei doi. La momentul respectiv, și Ana Baniciu a lansat în spaţiul public un mesaj plin de subînţeles, în dreptul unei fotografii în care apărea îmbrăcată sumar: ”Nu îmi pasă!”.

Gina Pistol și Smiley, un cuplu discret

Cuplul Smiley și Gina Pistol este unul extrem de discret. Au ales să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşilor şi la fel au procedat şi după venirea pe lume a micuţei Josephine. Deși cei doi postează pe reţelele sociale imagini cu ei, în diferite momente ale zilei, atât Gina, cât și Smiley preferă să nu dezvăluie chipul micuței. Gina Pistol a răspuns curiozității tuturor transmiţând faptul că, pentru moment, nu consideră că ar trebui să facă acest lucru.

Citeste si Steliana Sima, dezvăluire cutremurătoare despre ziua în care a murit Petrică Mîțu Stoian: „Am început să urlu, iar tata a crezut că am păţit ceva”. Ce s-a întâmplat în acea zi în casa părinţilor artistei


loading...
Partenerii noștri