Ana Birchall a fost numită de CEX PSD secretar executiv pe relaţii internaţionale

Ana Birchall, fost secretar executiv al PSD în timpul preşedinţiei lui Mircea Geoană, a fost numită, joi, de Comitetul Executiv, secretar executiv pentru relaţiile internaţionale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

RomaniaTV.net
21 oct. 2011, 07:38
Ana Birchall a fost numită de CEX PSD secretar executiv pe relaţii internaţionale

Comitetul Executiv al PSD a decis, joi seară, numirea a trei noi secretari executivi, printre aceştia fiind şi Ana Birchall, care va fi secretar executiv pe relaţia cu mediul internaţional, potrivit Mediafax.

Birchall a fost secretar executiv şi în timpul mandatului de preşedinte al PSD deţinut de Mircea Geoană, ea fiind nevoită să se retragă din funcţie după ce în presă a apărut o înregistrare în care s-a crezut, la vremea respectivă, că ar fi fost surprinsă în timpul unui act sexual, dar a despre care Justiţia a stabilit că este falsă.

CEX l-a numit, totodată, pe Eugen Bejinariu, fost ministru în Cabinetul Năstase, secretar executiv pe probleme legate de comunicare şi organizare internă. De asemenea, şi Ionuţ Vulpescu, un apropiat al preşedintelui de onoare, Ion Iliescu, a fost numit secretar executiv.