Ana Birchall, despre discuţia cu părinţii Alexandrei: A fost cel mai greu telefon pe care l-am dat

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a dezvăluit de ce i-a sunat pe părinţii Alexandrei să le spună că probele prelevate la casa lui Gheorghe Dincă indică faptul ca fata lor este moartă.

05 aug. 2019, 16:37
Ana Birchall, despre discuţia cu părinţii Alexandrei: A fost cel mai greu telefon pe care l-am dat

Ana Birchall a dat asigurări că din punct de vedere legal şi profesional s-a respectat legea în cazul de la Caracal. „Nu vorbim de o informaţie confidenţială în cadrul urmaririi penale. Din punct de vedere moral a fost un gest normal, firesc. Ce nu stie multa lume e ca in toata aceasta perioada eu am pastrat o legatura stransa cu familia, cu domnul Cumpănaşu, am vorbit în acea seara cu mama Alexandrei si m-am angajat ca la orice ora îi voi da telefon sa nu afle de la TV. A fost cel mai greu telefon pe care l-am dat. A fost un gest uman, a fost o discuţie de la mama la mama, de la părinte la părinte pentru a-i proteja pe părinţi să nu afle o asemenea informatie de la TV. A fost o obligaţie morala, umană şi un minim gest de respect faţă de părinţii Alexandrei”.

Citeşte şi: Detalii TERIFIANTE din anchetă. Monstrul din Caracal a dormit în pat cu Alexandra. Ecranul telefonului a dat-o de gol