Detalii TERIFIANTE din anchetă. Monstrul din Caracal a dormit în pat cu Alexandra. Ecranul telefonului a dat-o de gol

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a povestit detalii cumplite despre cum a ucis-o pe Alexandra după ce a descoperit că folosise telefonul pentru a cere ajutor la 112.

RomaniaTV.net
03 aug. 2019, 14:22
Detalii TERIFIANTE din anchetă. Monstrul din Caracal a dormit în pat cu Alexandra. Ecranul telefonului a dat-o de gol

Prezent în platoul România TV avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut declarații noi despre crimele din Caracal. Potrivit lui Claudiu Lascoschi, Dincă ar fi încercat să acorde primul ajutor atât Luizei, cât și Alexandrei, după ce le-a dat un pumn în față. Criminalul din Caracal ar fi recurs la acest gest după ce fetele erau deja moarte, în urma căzăturii pe beton. Detaliile despre crime sunt înfiorătoare.A povestit că a luat-o cu forţa, a răpit-o, a dus-o la el acasă şi că ar fi ucis-o lovind-o cu o palmă ea lovindu-se cu capul de ciment după ce el a văzut telefonul aprins semn că ar fi sunat pe cineva”, a povestit avocatul din oficiu în exclusivitate la România TV.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii ŞOCANTE: cum a fost ucisă şi incinerată Alexandra

„A luat-o la ocazie. El are o obsesie. A crezut că-s prostituate ambele fete. Pe Alexandra a luat-o cu forţa. În maşină a lovit-o a legat-o şi a dus-o la el acasă, era ameiţă când a ajuns acasă. S-a urcat de bunăvoie, după ce a urcat în maşină portiera era blocată şi nu a mai putut să o dea jos. A lovit-o a legat-o şi a dus-o la el acasă”, a mai spus avocatul-

„El zice că ar fi dormit împreună, din ce zice el. Copilul nu era mort atunci. Copilul a fost ucis în momentul când a vrut să plece acasă. El voia să stea cu el acolo, iar ea a vrut să plece acasă. Şi când ei s-au certat, ea vrând să plece, a lovit-o”.