Ana Bogdan, victorie URIAŞĂ la Taipei. A învins-o pe FAVORITA NR. 1

Ana Bogdan s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Taipei (Taiwan), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a învins-o pe principala favorită, chinezoaica Shuai Peng, cu 6-4, 6-1.

30 ian. 2018, 07:10
Ana Bogdan, victorie URIAŞĂ la Taipei. A învins-o pe FAVORITA NR. 1

Ana Bogdan (25 ani), care de luni a intrat în premieră în top 100 (locul 89), s-a impus într-o oră şi 14 minute în faţa unei adversare experimentate (32 ani), care se află pe locul 31 în lume.

O celebră jucătoare de tenis face mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „M-a bătut până am leşinat! Sinuciderea părea singura opţiune”

Ana Bogdan a reuşit 5 aşi, dar a comis şi 3 duble greşeli, în timp ce Peng a avut 2 aşi şi a făcut 4 duble greşeli. Românca nu şi-a cedat niciodată serviciul, salvând singura minge de break creată de chinezoaică.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 3.400 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (Canada) şi Lin Zhu (China).

Luni, Monica Niculescu s-a calificat în „optimi” la Taipei, după ce Ons Jabeur (Tunisia) a abandonat la scorul de 6-1, 4-0 şi va juca în turul secund cu kazaha Zarina Dias.