Ana Costea, despre depunerea demisiei: Am să fac ce e mai bine pentru oameni şi pentru minister VIDEO

Ministrul Muncii, Ana Costea, a declarat înainte că o să facă ce este mai bine pentru oameni şi pentru minister. Poziţia ministrului nu a mai fost la fel de tranşantă ca cea de marţi, când a cedat psihic şi a spus că pleacă din Guvern.

13 apr. 2016, 07:47
Ana Costea, despre depunerea demisiei: Am să fac ce e mai bine pentru oameni şi pentru minister VIDEO

Scandalul pe legea salarizării continuă, în timp ce ministrul Muncii este cu un picior în guvern şi cu unul în afara lui. Angajaţii din minister sunt nemulţumiţi că au lucrat la aproape 15 variante de lege a salarizării nopţi întregi pentru ca acum să meargă către aprobare o variantă care a mulţumit Ministerul de Finanţe, dar a reuşit să scandalizeze pe toţi ceilalţi, transmite România TV.

Citeşte şi: Ministrul Muncii este dispus să îşi dea demisia dacă proiectul salarizării bugetare nu va fi retras

Ana Costea, ministrul Muncii, este dispusă să își depună mandatul dacă proiectul privind salarizarea în sistemul bugetar nu va fi retras miercuri de către Guvern, a anunțat, marți, consilierul ministrului Muncii, Cosmin Andreica, la finalul discuțiilor cu liderii sindicali.

„Această ordonanță de urgență nu a reușit să satisfacă nevoile partenerilor sociali și nevoile existente în momentul de față pentru eliminarea disfuncționalităților, doamna ministru (Ana Costea — n.r.) și-a asumat retragerea acestui proiect. Doamna ministru a precizat că, în situația în care nu se va lua act de faptul că dumneai nu susține această ordonanță de urgență, este dispusă să își depună mandatul. Până la urmă, noi asigurăm partea tehnică a acestei legi, iar în cazul în care se încearcă variante care nu au cum să satisfacă obiectivele propuse, nu avem cum să le susținem și să fim de acord cu ele. În condițiile în care proiectul nu va fi retras mâine (miercuri — n.r.), doamna ministru își va da demisia„, a spus Cosmin Andreica, consilier al ministrului.