Ana, fiica lui Mircea Geoană, are 23 de ani şi a făcut furori la o petrecere, în Beverly Hills FOTO

Ana, fiica lui Mircea Geoană, are 23 de ani şi a făcut furori la o petrecere, în Beverly Hills.

27 dec. 2019, 11:11

Mihaela și Mircea Geoană au împlinit anul acesta 34 de ani de la căsătorie și se pot mândri cu o familie frumoasă, scrie viva.ro. Cuplul are doi copii, un băiat și fată. Ana Geoană este, la 23 de ani, nu doar o tânără cu o carieră promițătoare, stabilită în America, dar și una care arată incredibil de bine. Se vede că fata petrece mult timp la sala de fitness. Recent, Ana a făcut senzație la un party în Beverly Hills.

Citeşte şi Fiica lui Mircea Geoană, pictorial incendiar în SUA FOTO

Mihaela și Mircea Geoană au o familie frumoasă și unită, în ciuda faptului că ambii au avut cariere extrem de solicitante. Mircea Geoană, care are acum o funcție extrem de importantă în cadrul NATO, se poate mândri cu doi copii frumoși, un băiat și o fată.

Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană. Ana are 23 de ani
Ana Geoană are 23 de ani și s-a mutat în America pentru studii. După ce a terminat o facultate de Comunicare, fata a rămas acolo, pentru a urma o carieră. Tânără se incadrează foarte bine în peisajul californian, prin fizicul său impresionant. Este evident că Ana petrece ceva timp la sala de fitness și acordă o mare importanță siluetei.
Prezentă la o petrecere în Beverly Hills recent, Ana a făcut furori într-o ținută albă, ce-i punea în evidență talia de viespe.

Mihaela Geaonă a vorbit în urmp cu un an despre fiica sa, într-un intreviu pentru viva.ro.

‘Când vorbesc cu fiica mea la telefon sau pe Facetime, uit de orice grijă. Din păcate, deocamdată nu are de gând să se întoarcă în România, își dorește să rămână să lucreze acolo. Acolo însemnând numai Los Angeles, cu toate că a studiat pe Coasta de Est, dar e foarte atrasă de California. Ceea ce se întâmplă acolo în domeniul comunicării e din altă epocă. Ar vrea să lucreze acolo măcar un an sau doi, să învețe și apoi poate vine în România’, ne-a dezvăluit Mihaela Geoană.