Ana Maria a murit la doar 16 ani. Iubitul ei, de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a făcut un accident, în Brăila. Cinci mașini distruse de un șofer drogat și fără permis, în București

O adolescentă de 16 ani a murit, duminică, după ce maşina în care se afla s-a lovit de mai mulţi copaci aflați pe marginea Drumului Judeţean 211 D, în satul Florica din judeţul Brăila. La volanul mașinii se afla iubitul ei, un tânăr de 23 de ani. Din primele date, șoferul era beat. El a fost reținut pentru 24 de ore.

03 mart. 2024, 21:21
Ana Maria a murit la doar 16 ani. Iubitul ei, de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a făcut un accident, în Brăila. Cinci mașini distruse de un șofer drogat și fără permis, în București

O adolescentă de 16 ani a murit, duminică, după ce maşina în care se afla alături de iubitul ei a lovit mai mulţi copaci situaţi pe marginea Drumului Judeţean 211 D, în județul Brăila. Cumplitul accident a avut loc, duminică dimineață, la ora 07:40, chiar la intrare în satul Florica, comuna Roșiori. La volanul mașinii era Andrei, în vârstă de 23 de ani, iubitul fetei.

„Din primele cercetări a reieşit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roşiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roşiori, la întrarea în localitatea Florica, ar fi părăsit partea carosabilă şi a lovit pomii situaţi pe marginea acostamentului. În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roşiori, pasageră în autovehicul”, a anunțat IPJ Brăila.

Ana Maria, pe care prietenii o alintau „Mary”, se afla pe scaunul din dreapta. În urma impactului, trupul adolescentei a fost aruncat din mașină, fiind găsit pe marginea șoselei.

Citește și: Adio mașini poluante în România. Mașinile cu o vechime de peste 15 ani și cu defecțiuni majore, interzise pe străzi

Polițiștii l-au testat pe șofer atât pentru alcool, cât și pentru droguri. DrugTest-ul a indicat un rezultat negativ, însă aparatul etilotest a arătat o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit debraila.ro. Rezultatul la sânge ar fi indicat o alcoolemie de 1,55.

În cauză a fost deschis un dosar penalpentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Cinci mașini distruse de un șofer drogat și fără permis. Accident grav în București

Un șofer de 43 de ani, care avea permisul suspendat, a avariat cinci mașini, în București, după ce s-a urcat drogat la volan. Inițial, mașina condusă de șoferul drogat a lovit un refugiu de tramvai, apoi a intrat în patru mașini parcate.

Impactul a fost atât de puternic încât o bară din gardul de protecție al refugiului a pătruns în mașină, prin parbriz.

Dispozitivul Drug Test a indicat rezultat pozitiv la amfetamină. Șoferul a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Citește și: Mai puțini bani pentru programul Rabla Clasic în 2024. Ministrul Mediului: Finanţăm mai puţine maşini cu combustie internă şi mai multe maşini electrice

 

Cinci mașini implicate într-un accident pe autostrada A3

Traficul rutier a fost restricţionat duminică seara la intrarea în Capitală de pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme, a anunţat Centrul INFOTRAFIC. Accidentul s-a produs la kilometrul 7 pe autostrada A 3 Bucureşti-Ploieşti, la intrarea în municipiul Bucureşti.

 

O rulotă a căzut de pe platforma pe care era transportată şi a lovit un autoturism. Accident pe DN 73

O rulotă a căzut, duminică, de pe platforma pe care era transportată şi a lovit un autoturism, pe DN 73, în judeţul Argeş. Două persoane din maşină au suferit atac de panică.

”Din informaţiile furnizate de către colegii de la faţa locului, platforma s-ar fi desprins, rulota avariind un autoturism. În urma evenimentului au rezultat două victime, din autoturism, care prezentau atac de panică”, a transmis ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că victimele implicate în accident au fost evaluate şi transportate la spital de către un echipaj SAJ.

 

Poliţist cercetat după ce a fost prins în mașina condusă de un şofer austriac care circula cu numere false şi drogat, în Arad

Un poliţist se afla, ca pasager, în maşina şoferului austriac care a fost prins de agenţii rutieri când circula pe o stradă din municipiul Arad cu numere false şi sub influenţa unor substanţe interzise. Conducerea IPJ Arad a deschis o anchetă în acest caz.

”Având în vedere prezenţa în calitate de pasager a unui poliţist, alături de şoferul austriac, depistat de poliţiştii Biroului Rutier la data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals şi posibil sub influenţa substanţelor psihoactive, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor legale”, a transmis, duminică, IPJ Arad.

Cetăţeanul austriac prins de poliţiştii Biroului Rutier pe Calea Romanilor la volanul unui autoturism McLaren neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare a intrat în România luni seară, în 26 februarie, pe la punctul de frontieră Nădlac, conform unor surse. Bărbatul ar fi spus poliţiştilor de frontieră că numerele de înmatriculare de pe McLaren aparţin unor alte maşini – pe care le deţine – însă la controlul de frontieră nu i s-ar fi solicitat şi actele autoturismului sport pentru control, susţin aceleaşi surse.

Un bărbat de 44 de ani, cetăţean austriac, a fost oprit în trafic de poliţişti pe o stradă din Arad, aceştia constatând că autoturismul pe care îl conducea avea plăcuţe de înmatriculare false, iar el consumase substanţe interzise. Pe numele lui, agenţii au întocmit dosar penal.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

 

Şofer prins cu 275 km pe oră. A fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 4 luni

Polițiştii din Braşov au surprins cu aparaul radar un şofer care circula cu 275 km pe oră. Acesta a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

”Stimate conducător auto, avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune! Suntem impresionaţi de performanţa ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

În urma analizei detaliilor, am decis să-ţi oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditaţie, timp în care îi vei privi pe ceilalţi cum şofează”. a transmis Poliţia Braşov pe pagina de Facebook.