Ana Maria Mocanu a fost diagnosticată cu Covid. Soarta fostei prezentatoare, în mâinile medicilor: „Nu puteam să mă ridic din pat”

Ana Maria Mocanu a relatat teribila experiență prin care a trecut atunci când a fost diagnosticată cu Covid-19, iar starea ei s-a deteriorat rapid.

26 oct. 2021, 16:21
Ana Maria Mocanu a fost diagnosticată cu Covid. Soarta fostei prezentatoare, în mâinile medicilor: „Nu puteam să mă ridic din pat”

Fosta prezentatoare TV, Ana Maria Mocanu, a povestit despre momentele groaznice prin care a trecut atunci când s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2 și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni.

Frumoasa bruneta a manifestat simptome care au copleșit-o, se simțea din ce în ce mai rău, așa că a fost nevoită să apeleze la serviciul de ambulanță.

Ana Maria Mocanu a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au testat-o pentru COVID, iar rezultatul a fost pozitiv. I s-au administrat perfuzii și medicamente, iar mai apoi medicii au considerat că se poate îngriji acasă.

În ciuda tratamentului, starea de sănătate a fostei prezentatoare TV a început să se deterioreze, așa că a sunat la 112 și de această dată a rămas timp de patru zile internată în spital.

„Eu sunt și mai sensibilă. M-am speriat. Am rămas fără voce, o durere foarte mare de cap, nu mai aveam gust și miros, mă durea foarte tare ochiul drept și mâna stângă, nu puteam să mă ridic din pat. În ziua 10, după ce am terminat tratamentul, am simțit niște mâncărimi foarte puternice, din creștetul capului până în tălpi. Pielea mi s-a înroșit, aveam o senzație de arsură, mă scărpinam până la sânge”, a dezvăluit fosta asistentă TV, la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii, de ruşine că a fost bătută: „M-a sunat tata”

Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit. Ce spune Rareş: „Sunt liber, doar că nu am divorțat”

Fosta prezentatoare Ana Maria Mocanu a şocat pe toată lumea cu declaraţiile sale, când a spus că a fost bătută şi înşelată de fostul iubit. Mai mult decât atât, a dezvăluit că bărbatul este însurat şi are şi copil. În urma acuzaţiilor, Rareş s-a justficat că vedeta ştia în ce situaţie se află şi a acceptat.

Fosta asistentă TV a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care relația lor nu mai funcţiona este faptul că a fost victima agresiunilor repetate din partea bărbatului, fiind nevoită, la un moment dat, să apeleze și la ajutorul oamenilor legii.

”Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând.

Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte?

Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Rareş nu a negat faptul că este un bărbat căsătorit, însă susţine că este liber, doar că nu a semnat actele de divorț cu soția lui. Legat de acuzaţiile de violenţă, bărbatul nu a vrut să comenteze.

Citeşte şi: Fosta asistentă a lui Capatos s-a despărţit de iubit. Primele declaraţii: „Eu am pus punct”

”A știut situația mea. Eu sunt un bărbat liber, doar că nu am divorțat, atâta tot. Eu sunt un bărbat liber. Mi-am asumat relația cu tine public. Am făcut poze cu tine!”, i-a răspuns Rareș fostei sale iubite.