Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii, de ruşine că a fost bătută: „M-a sunat tata”

Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii, după ce a declarat la TV că a fost agresată de fostul ei iubit, Rareş. Vedeta a mărturisit că, în urma dezvăluirilor făcute, a sunat-o tatăl ei şi, de ruşine, i-a spus că totul a fost o invenţie.

27 ian. 2021, 17:36
Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii, de ruşine că a fost bătută: „M-a sunat tata”
Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii

Ana Maria Mocanu

, nevoită să îşi mintă părinţii, deoarece i-a fost jenă să recunoască faptul că Rareş a agresat-o în  mai multe rânduri.

Rușinată de faptul că le-a ascuns modul în care fostul iubit o trata, Ana a izbucnit în lacrimi, în direct și a dezvăluit că a fost sunată de tatăl ei ca să o întrebe dacă este adevărat ce a auzit, iar ea a negat cu vehemență, deși părintele ei nu a crezut-o nicio clipă.

Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii

Tata m-a sunat și ca să îmi spună că m-a văzut la Stars. Și de rușine i-am spus că este o invenție. Iar el mi-a spus… vai, ce invenție. (…) Surorile mele știau că mă mai certam. Sunt mai liniștită. Muncesc destul de mult. Încerc să îmi ocup timpul cu tot felul de proiecte noi.”, a spus Ana Mocanu la Antena Stars.

Citeşte şi: Fosta asistentă a lui Capatos s-a despărţit de iubit. Primele declaraţii: „Eu am pus punct”

Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit

Fosta asistentă TV a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care relația lor nu mai funcţiona este faptul că a fost victima agresiunilor repetate din partea bărbatului, fiind nevoită, la un moment dat, să apeleze și la ajutorul oamenilor legii.

Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând.

Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte?

Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.


loading...