Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, despre îmbrânceala din club: „Avem un stil foarte ciudat”

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu sunt prietene foarte bune, însă, recent, au apărut imagini cu ele două în timp ce se îmbrânceau în club. Ele susţin că nu a fost vorba de aşa ceva, doar au "un stil foarte ciudat", atunci când vor să se facă atente.

05 mart. 2021, 09:56
Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, despre îmbrânceala din club: „Avem un stil foarte ciudat”
Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, despre îmbrânceala din club

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu au făcut declaraţii pe baza acestui subiect şi neagă vehement că s-ar fi îmbrâncit în club. „Avem un stil foarte ciudat de a ne face atente atunci când suntem în club. Îmi explica ceva, dar explica un pic mai departe de mine”, a spus Ana Mocanu.

Aia nu era o îmbrânceală. Probabil îi povesteam ceva, ori voiam să îi arăt ceva… Astea sunt gesturile dintre noi, dar nu… Dacă o îmbrânceam, probabil cădea. Nu există așa ceva între noi. Este cea mai bună prietenă a mea și suntem prietene de ani și lucrul acesta nu o să se schimbe niciodată.”, a menționat şi Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, îmbrânceală în club

Cu toate că sunt surprinse mereu împreună distrându-se, Loredana Chivu și Ana Mocanu au șocat de această dată. În timp ce se aflau într-un club exclusivist, blondina a fost filmată când a îmbrâncit-o pe prietena ei, bruneta făcând câțiva pași în spate în urma gestului făcut de blondină.

Citeşte şi: Loredana Chivu era să moară. Familia a sunat la 112: „Eram inconştientă”

În filmarea respectivă pare că cele două au ceva mai mult de împărțit, iar Loredana Chivu nu s-a putut abține să nu-și facă evident punctul de vedere.

Din fericire, situația dintre cele două a fost doar o aparență. Loredana Chivu și Ana Mocanu au rămas în continuare în cele mai bune relații, iar potrivit spuselor blondinei, prietenia dintre ele nu a întâmpinat vreodată episoade de violență sau tensiuni duse la extrem. Fosta asistentă TV a precizat că ceea ce s-a văzut pe filmare a fost cel mai probabil o povestire a vedetei, în timp ce îi relata cum s-ar fi întâmplat lucrurile.