Loredana Chivu era să moară. Familia a sunat la 112: „Eram inconştientă”

Loredana Chivu era să moară, după ce a acuzat dureri foarte puternice. Familia s-a speriat foarte tare când a văzut în ce stare era blondina şi chemat ambulanţa, care a venit la aproape o oră, timp în care Loredana şi-a pierdut conştiinţa.

22 ian. 2021, 15:22
Loredana Chivu era să moară. Familia a sunat la 112: „Eram inconştientă”
Loredana Chivu, la un pas de tragedie

Loredana Chivu era să moară.. „Astăzi, când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice, extrem de puternice. Am stat așa timp de patru ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență.

M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment‘, a declarat fosta Loredana Chivu la Antena Stars.

Citeşte şi: Loredana Chivu, distrusă de operaţiile estetice. Probleme grave de sănătate pentru vedetă

Loredana Chivu era să moară

Medicii i-au recomandat să se odihnească, mai ales că suferă și de septicemie, iar situația ei este destul de complicată, fiind nevoită să caute ajutor la specialiști din afara granițelor.

Citeşte şi: ŞOCANT! Ce s-a întâmplat între Simona Traşcă şi Loredana Chivu după câteva pahare. I-a dat un cap în gură, de faţă cu toată lumea!

Acum, starea mea de sănătate este bună. Am avut dureri groaznice, de nesuportat. Credeam că nu-mi revin, nici măcar nu realizam de la ce provin acele dureri. Sunt și speriată, pentru că mă gândesc că organismul meu nu mai este într-o stare atât de bună precum știam eu că este.

O să trebuiască să iau suplimente care să-mi crească imunitatea, să mă hrănesc mai bine. Medicii mi-au spus să stau acasă‘, a mai spus fosta asistentă TV.