Ana Maria Prodan a devenit persona non-grata în Bănie. Oltenii sunt foc şi pară pe FCSB

Gigi Becali anunţa că-l va lua pe Băluţă, de la Universitatea Craiova, dar preşedintele oltenilor, Marcel Popescu, a pus punct speculaţiilor şi, mai mult,  a anunţat că impresarul Ana Maria Prodan a devenit persona non-grata în Bănie.

10 aug. 2017, 11:58
Ana Maria Prodan a devenit persona non-grata în Bănie. Oltenii sunt foc şi pară pe FCSB

Este foarte real că e doar o poveste (n.r. – transferul lui Băluţă la FCSB). Lumea vorbește, face afirmații, dar eu vă spun că este o poveste. Dacă eu fac o ofertă pentru Luis Suarez înseamnă că-l iau? Nu. Și ce dacă ai făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro? Niciun jucător de la Universitatea Craiova nu pleacă la Steaua.

Mai mult, doamna Prodan este non grata la Craiova. Nu are ce să caute la Craiova. Este persona non grata începând de azi. Tatăl fotbalistului mi-a spus că a rămas consternat de faptul că i se folosește numele. Steaua pierde timpul încercând să cumpere de la Craiova. Noi nu vindem Stelei, punct.

Dacă sunt cu unul în război, e clar, că nu îi vând gloanțe și arme. A ceda doi jucători stelei înseamnă că Hagi și-a făcut socoteli. Banii de la UEFA încearcă să-i recâștige acum altfel. Este reală clauza de reziliere, dar nu este de 3 milioane„, a declarat Marcel Popescu.