Ana Maria Prodan, chemată la judecată. Jignirile ar putea s-o coste 100.000 euro

Ana Maria Prodan s-a mai pricopsit cu un proces, reclamantul, Mihai Prunariu, cerându-i 100.000 de euro, daune morale, motivând că ar fi fost calomniat.

09 oct. 2014, 08:52
Ana Maria Prodan, chemată la judecată. Jignirile ar putea s-o coste 100.000 euro

Ana Maria Prodan se află departe de ţară, în Arabia Saudită, însă chiar şi aşa reuşeşte să-i scoată din pepeni pe unii compatrioţi. Postările acide de pe Facebook, i-au adus soţiei lui Laurenţiu Reghecampf un nou proces, pe care i l-a intentat Mihai Octavian Prunariu, patronul echipei Pandurii Târgu Jiu. Acesta îi solicită nici mai mult nici mai puţin decât 100.000 euro, fiindcă impresara i-ar fi terfelit imaginea în mass-media.

Sunt total dezamăgită de ieşirile necontrolate ale unui personaj murdar, anex şi neinspirat, care s-a trezit peste noapte şef peste emblemă unui club important din România şi care produce dezgust la fiecare frază sau gest, numit Prunariu. Acest nechemat agresiv, catapultat de o clasa politică mai mult decât complice direct în sânul fotbalului românesc nu a făcut până acum decât să distrugă muncă unor oameni extrem de profesionişti„, este una dintre postările de pe Facebook, din cauza cărora Prodanca a fost dată în judecată.

Citeşte şi Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, DECIZIE MAJORĂ legată de CĂSĂTORIA LOR

Prunariu i-a mai făcut Anei Maria prodan plângere la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, precum şi plângere penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru şantaj, hărţuire şi ameninţare.

Scandalul a pornit după ce Ana Maria Prodan a fost acuzată de Mihai Prunariu că ar fi încasat 250.000 de euro de la Pandurii pentru transferul unui jucător, însă tranzacţia nu a fost acceptată de Federaţia Română de Fotbal.

Citeşte şi Anamaria Prodan şi Laurentiu Reghecampf au propria MANEA. Uite VERSURILE