Ana Maria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! „Mi-am dat seama cât de rău este să fii femeie”

Agentul Ana Maria Prodan, în vârstă de 47 de ani, a povestit o întâmplare petrecută în anul 2015, când a negociat transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal. Aceasta a fost confundată cu o prostituată de către doi bărbaţi într-un restaurant din Londra.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 15:14
Ana Maria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! „Mi-am dat seama cât de rău este să fii femeie”

Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a povestit întâmplarea din urmă cu cinci ani, când într-un restaurant din Londra, aceasta a confundată cu o prostituată şi abordată de către doi bărbaţi. Ana Maria Prodan urma să se întâlnească cu jucătorul de fotbal, iar pentru întâlnire aceasta s-a îmbrăcat frumos şi îl aştepta pe Samaras, afară, la fumat. 

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.”

Răspunsul impresarei a fost unul halucinat, iar cu siguranţă cei doi bărbaţi au rămas şocaţi. Ana Maria Prodan a afirmat faptul că după această întâmplare a realizat cât de greu este să fii femeie.

„Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan într-un interviu.

Ana Maria Prodan- Reghecampf este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. Aceasta a activat ca președinte de club la CS Buftea în liga a 2-a, președinte de club la FC Snagov în liga a 2-a, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna. Cariera Anei Maria ca agest FIFA este una incredibilă, aceasta a reuşit cel mai mare transfer din istoria României şi Belgiei cu jucătorul Nicușor Stanciu în valoare de 10.000.000€. De asemenea, a fost desemnată patru ani la rând „Managerul anului” în Gala Fanatik și „Managerul anului” în Gala Confidențial