Ana Mocanu: „Momentan, nu a pus nimeni mâna pe noile mele silicoane”

După intervenţia chirurgicală de la nivelul sânilor, Ana Maria Mocanu se află în topul celor mai dorite asistente TV din ţară. Pentru că recent, Ana Mocanu a dus la bun sfârşit o colaborare de câteva zile cu un cunoscut interpret de manele, gurile rele s-au grăbit să spună că între asistenta TV şi cântăreţ exista ceva.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 14:35

Ana Maria Mocanu a filmat alături de cunoscutul Randy un videoclip de senzaţie, în care cei doi apar în ipostaze care mai de care mai compromiţătoare. Fiindcă toată lumea a crezut că vedeta este noua cucerire a asistentei, Ana Mocanu a decis să vină într-o emisiune tabloid şi să vorbească despre acest lucru.

Fosta asistentă „păcătoasă” a declarat că între ea şi Randy este doar o relaţie de amiciţie, deşi artistul şi-ar dori ceva mai mult. Însă, mai mult decât atât, Ana Maria Mocanu a mai spus că de când şi-a pus silicoane nu a avut nicio relaţie intimă, informează SpyNews.

„Nu suntem împreună. El a făcut o pasiune pentru mine, dar eu îl privesc ca pe un amic. Momentan, nu a pus încă nimeni mâna pe silicoanele mele”, a declarat Ana Mocanu.

Citeşte şi  Cum arată SÂNII Anei Mocanu după intervenţia chirurgicală? Iată şi ce NU are voie să facă după operaţie FOTO