Ana Mocanu NU a respectat RESTRICŢIILE medicale? Iată cum arată la 4 zile de la operaţie FOTO

Ana Maria Mocanu a acceptat în final să treacă în rândul vedetelor care au apelat la operaţii estetice. Cu toate că a declarat în nenumărate rânduri că nu doreşte să îşi mărească sânii, iată că "fosta păcătoasă" şi-a învins temerile şi a acceptat în final să fie posesoarea unui nou look. Invitată recent într-o emisiune tabloid, Ana Mocanu a surprins pe toată lumea, deoarece şi-a făcut apariţia într-o ţinută extrem de sexy, care îi evidenţia nu doar noul bust, ci şi pielea extrem de bronzată.

RomaniaTV.net
24 feb. 2015, 09:15

Ana Mocanu nu avea cum să nu treacă şi ea în rândul vedetelor care îşi îmbunătăţesc imagina cu ajutorul bisturiului. Operată recent într-o clinică privată din Turcia, asistenta TV şi-a revenit foarte repede după intervenţia chirurgicală şi deşi avea anumite restricţii se pare că Ana Mocanu nu a dorit să le respecte cu sfinţenie.

Mai exact, după o intervenţie de acest gen, pacientei în cauză i se recomandă să utilizeze timp de o lună o bustieră care să îi fixeze operaţia. În afară de această recomandare, specialiştii mai recomandă ca pacienta să nu depună efort, să nu facă mişcări bruşte, dar nici să meargă la solar.

Ana Maria Mocanu a ajuns pe masa de operaţie. Viaţa i se va schimba RADICAL

După apariţia de la emisiunea „Un show păcătos”, unde Ana Mocanu a vorbit despre noua sa transformare, aceasta şi-a atras numeroase critici din partea fanilor, pentru că nu respectă cu sfinţenie sfaturile medicilor, care sunt esenţiale pentru un rezultat final de excepţie: „Bustieraaa Anuţooooo … pune bustieraaa”.

„Sunt mărimile pe care mi le doream. Am vrut ceva care să fie în perfectă armonie cu trupul meu. Acum, am 220 ml cu 220. Am numai 4 zile de la operaţie şi încă sunt inflamate şi nu sunt vindecată complet. M-am dus la doctor cu poza Danielei Crudu. Nu am voie sală, nu am voie solar. Eu am fost foarte fricoasă, pentru că atunci când eram mai mică am avut un nodul la sânul stâng şi m-am vindecat foarte greu. Plus că, am văzut foarte multe operaţii eşuate”, a declarat Ana Mocanu la emisiunea lui Dan Capatos, potrivit SpyNews.

Citeşte şi  „Te simt în…” Ce mesaj a apărut pe blocul „păcătoasei” Ana Mocanu