Ana Morodan a izbucnit în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția: „Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea”

Ana Morodan a făcut primele dezvăluiri după incidentul cu poliția. Vedeta a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă și cum a fost judecată și pusă la zid.

24 apr. 2023, 16:49
Ana Morodan a izbucnit în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția: „Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea”

Ana Morodan a vorbit deschis despre situația prin care a trecut în ultima vreme și ce sentimente au încercat-o atunci când lumea o ataca din toate părțile. Vedeta a recunoscut că a greșit și că nu e prima persoană care s-a urcat la volan fiind sub efectul unor substanțe, dar că faptul că e persoană publică i-a făcut pe toți să o judece aspru. Ana Morodan spune că o persoană publică trebuie să-și asume și succesul, dar și căderea.

Citește și Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieşit din arest. Contesa Digitală are un şofer misterios

”Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a spus Ana Morodan, în exclusivitate pentru Spynews.

Primele declarații făcute de Ana Morodan după incidentul cu poliția: „Oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea”

Ana Morodan a mai spus că spune că în astfel de situații în care o persoană greșește e normal ca oamenii să o învinovățească.

”Ce să mai zic: „nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău”. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se creează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a mai zis ea.

Citește și Cum încearcă Ana Morodan să își spele păcatele. „Contesa Digitală” a revenit pe rețelele de socializare cu o propunere

Contesa Digitală, așa cum i se mai spune, a început recent campania #DauUnWall pentru a oferi oamenilor șansa să apară pe paginile sale sociale cu povestea lor, cu proiectele sau afacerile pe care vor să le împărtășească și altora.

”Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit”, a scris Ana Morodan pe rețelele de socializare.