Ana Morodan îi calcă pe urme Danei Budeanu. Influenceriţa, enervată la culme de apucăturile unor femei: „Asta n-o să înţeleg niciodată”

După ce, în ultima vreme, a fost în centrul unui scandal de proporţii, Ana Morodan încearcă să-şi reia încet-încet viaţa pe care o avea înainte de a fi prinsă de poliţişti beată şi drogată la volan.

08 mai 2023, 14:51
Ana Morodan îi calcă pe urme Danei Budeanu. Influenceriţa, enervată la culme de apucăturile unor femei: „Asta n-o să înţeleg niciodată”

Aflată în mall la cumpărături, Ana Morodan nu a putut să nu remarce câţi bărbaţi îşi însoţesc partenerele de viaţă prin astfel de locuri, aşteptându-le să facă achiziţii de care ei sunt mai mult sau mai puţin interesaţi. E vorba, în principal, despre piese vestimentare.

Influenceriţa le-a transmis un mesaj femeilor care-şi obligă partenerii să le însoţească atunci când ele colindă magazinele cu haine. Contesa digitală este de părere că bărbaţii care merg cu partenerele prin malluri sunt de-a dreptul chinuiţi.

Nu o să înțeleg niciodată femeile care își târăsc partenerii de viață cu ele la cumpărături și-i țin pe săracii în picioare, pe scaune și îi întreabă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…  Măi, nu…”, a spus Ana Morodan, contrariată, în mediul online.

Ana Morodan s-a internat la Psihiatrie

Influenceriţa s-a lăsat de bunăvoie pe mâinile specialiştilor de la Spitalul de Psihiatrie după ce a condus beată şi drogată de două ori în aceeaşi zi, având şi permisul suspendat. Contesa digitală a realizat că are nevoie de ajutor de specialitate din moment ce şi-a pus nu doar viaţa ei în pericol, dar şi pe cele ale participanţilor la trafic. Ana Morodan a stat internată într-o clinică de psihiatrie, dezintoxicare și dezalcoolizare, din județul Alba.

Citeste si Ana Morodan a izbucnit în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția: „Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea”

Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori dă fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, este mesajul pe care Ana Morodan l-a postat în mediul online imediat după ce a fost oprită de Poliţie, la sfârşitul lunii martie.

Citeste si Cum încearcă Ana Morodan să își spele păcatele. „Contesa Digitală” a revenit pe rețelele de socializare cu o propunere