Ana Morodan, pusă sub tratament. Ce i-au prescris medicii după ce a ajuns dependentă de pastile antipsihotice

Ana Morodan a început terapia anti-depresie după ce ajunsese sa fie dependentă de pastile antipsihotice, lucru care i-a provocat şi mari probleme cu legea după ce a fost prinsă beată şi drogată la volan.

12 iul. 2023, 13:40
Ana Morodan, pusă sub tratament. Ce i-au prescris medicii după ce a ajuns dependentă de pastile antipsihotice
Ana Morodan, pusă sub tratament. Ce i-au prescris medicii după ce a ajuns dependentă de pastile antipsihotice

Ana Morodan, pusă sub tratament. Vedeta tv a fost prinsă, de două ori, sunt influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise la volan, a ajuns la Poliție și i s-a întocmit dosar penal, ocazie cu care a recunoscut că se luptă cu depresia și stările de anxietate, și că devenise dependentă de pastile antipsihotice.

Ana Morodan revine la TV cu show-ul pe care îl are la Antena Stars. Adevărul despre consumul de droguri şi alcool

Acum, ea urmează o terapie și un regim drastic de dezintoxicarea organismului, prescris de medici. „Am intrat la terapie. Îmi încep dimineața cu micul dejun, pe care eu nu obișnuiam să-l mănânc niciodată. Iaurt sau sana, anti stress superfood mix, fulgi de drojdie bio activă, psyilium, miez de dovleac fără sare, semințe chia, semințe de floarea soarelui crude, semințe de cânepă. Toate astea le mixez împreună. Regimul a fost făcut special pentru mine, în funcție de carențele pe care le am în organism. Am făcut analize. Mai consum și o lingură de miere pe stomacul gol, asta m-a învățat mama mea, iau o miere cu usturoi negru”, a dezvăluit Ana Morodan. „La amiază mănânc o salată pentru fibre, pe care o gătesc singură, cu o lingură de ulei de măsline și una de oțet balsamic. Îmi pregătesc eu singură și un piept de curcan, fără mirodenii, fără nimic. Trebuie să și slăbesc că nu mă simt bine. Sunt umflățică!”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi: Șoc în showbiz-ul românesc! Ana Morodan s-a internat la psihiatrie: „Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine”

„Prima dată când am luat un calmant a fost când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze. Țin minte că toată frica și toată anxietatea pe care le-am simțit atunci s-au disipat. Apoi am uitat, dar am trecut prin crize personale, prin doliu reprimat, pentru că eu aveam de lucru, și am mers la doctor pentru o rețetă de calmant. Am început să iau conform rețetei, până când, într-o zi, nu și-a mai făcut efectul. Apoi am început să iau mai mult. Dar corpul dezvolta rezistență și am început să iau și mai mult, mai mult decât scria pe rețetă. Adicția se instalează foarte ușor, ajunsesem chiar să cred că eu sunt cool, că iau un medicament de la farmacie și nu mă droghez ca alții, asta cumva îmi legitima acțiunea. Acum vreo doi ani a început să nu îmi mai placă absolut deloc ce fac, să nu-mi mai găsesc sensul. Începusem să-mi doresc altceva, dar nu puteam să mă opresc, aveam crize de anxietate când ieșeam la evenimente, nu mă mai regăseam în lumea asta, și ce am făcut, mi-a fost frică să mă opresc și am început să iau aproape zilnic. Am făcut o criză, am negat-o în primă fază, apoi mi-a fost rușine, am avut remușcări și m-am oprit. Am crezut de multe ori, în acești patru ani, că mi-am revenit. M-am oprit chiar și 8 luni, dar apoi se întâmpla ceva și mă întorceam mereu. Este un medicament de la farmacie, ceea ce și era, doar că nu în supradoză”, a povestit Ana Morodan.