Șoc în showbiz-ul românesc! Ana Morodan s-a internat la psihiatrie: „Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine”

Ana Morodan încearcă să își repare viața. După ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, „Contesa Digitală” a fost nevoită să recunoască că se confruntă cu dependența de medicamente pentru depresie.

04 mai 2023, 12:47
Șoc în showbiz-ul românesc! Ana Morodan s-a internat la psihiatrie: „Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine”

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din showbiz-ul românesc, care a reușit să adune în jurul ei o comunitate imensă, dar și o avere semnificativă. Aceasta a fost supranumită „Contesa Digitală”, iar cu timpul aceasta a fost convinsă de faptul că toată lumea este la picioarele ei.

Citește și: Cum încearcă Ana Morodan să își spele păcatele. „Contesa Digitală” a revenit pe rețelele de socializare cu o propunere

Cel mai recent eveniment din viața ei, a făcut-o, însă, să realizeze că realitatea este cu mult diferită. Aceasta a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise. În acest context, vedeta a fost reținută și plasată sub control judiciar. Acest lucru a făcut-o să realizeze că se confruntă cu o serie de probleme extrem de serioase în viața ei, motiv pentru care a luat o decizie radicală.

Ana Morodan a vorbit deschis despre situația prin care a trecut în ultima vreme și ce sentimente au încercat-o atunci când lumea o ataca din toate părțile. Vedeta a recunoscut că a greșit și că nu e prima persoană care s-a urcat la volan fiind sub efectul unor substanțe, dar că faptul că e persoană publică i-a făcut pe toți să o judece aspru. Ana Morodan spune că o persoană publică trebuie să-și asume și succesul, dar și căderea.

Ana Morodan a mai spus că spune că în astfel de situații în care o persoană greșește e normal ca oamenii să o învinovățească.

„Ce să mai zic: „nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău”. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se creează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a mai zis ea.

Ana Morodan încearcă să își repare viața

Se pare că Ana Morodan a realizat că trebuie să facă pași pentru a-și schimba și repara viața. Conform surselor Cancan.ro, „Contesa Digitală”, ar fi luat hotărârea de a se interna într-o clinică de psihiatrie din afara Bucureștiului. Este vorba despre Centrul Mediacal „Laura Cătană”. Spitalul de psihiatrie este ridicat în Pianu de Jos, județul Alba, și este unul dintre cele mai bune de profil din România.

Ana Morodan ar fi avut și o condiție, respectiv vedeta a solicitat o cameră single, cu toate că în prezent clinica este plină ochi. Până la urmă aceasta a reușit să obțină ceea ce și-a dorit, însă și bani pe care trebuie să îi scoată din buzunar se ridică la o sumă frumușică. Pentru a se recupera în cele mai bune condiții, tânăra ar plăti nu mai puțin de 550 de lei (110 euro) pentru fiecare zi pe care o petrece în unitatea medicală.

Chiar după ce a fost prinsă în starea respectivă, aceasta a oferit și un interviu în emisiunea „Acces Direct”. Aceasta a mărturisit cu lacrimi în ochi care este motivul pentru care s-a ajuns la această situație. Mai mult, Morodan a admis că se confruntă cu o dependență păcătoasă.

“Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea”, a spus Ana Morodan.

“Ana reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a mai mărturisit influencerița.

Centrul medical la care este internată Ana Morodan are deja un renume la nivel național. Acolo sunt, în general, obținute rezultate excelente, însă au existat și episoade mai puțin fericite. În anul 2021, primarul comunei Pogana, județul Vaslui, care era internat acolo, a hotărât să își ea viața. Acesta ajunsese internat după o altă tentativă de sinucidere. Odată internat s-a descoperit că acesta suferea de schizofrenie și de tulburare afectivă bipolară. La momentul respectiv, au fost ridicate mai multe semne de întrebare cu privire la această sinucidere. În urma anchetelor nu s-a stabilit exact dacă este vorba despre neglijența medicilor sau pur și simplu acesta a reușit să îi păcălească pe specialiști.

Citește și: Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieşit din arest. Contesa Digitală are un şofer misterios