Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei. Din ce cauză s-au ‘înțepat’ cei doi: „Nu mă mai lua la mișto”

Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei. Pentru siguranța sa în trafic, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România a acceptat să aibă un șofer, însă relația dintre ei este uneori tensionată. Vedetei nu i-a plăcut modul în care Alexandru a răspuns și imediat i-a atras atenția.

15 aug. 2023, 15:37
Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei. Din ce cauză s-au ‘înțepat’ cei doi: „Nu mă mai lua la mișto”
Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei

Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei. Influencerița a plecat la Cluj Napoca alături de prietena sa, Diana Ticiu, iar Alexandru a fost cel care a condus. După ce au mers în mai multe magazine, blondina a cerut să meargă pe o anumită stradă pentru a face câteva fotografii într-o zonă frumoasă.

Citește și: Decizie radicală luată de Ana Morodan după scandalul accidentului! Cine o va escorta permanent pe „Contesa digitală”

Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei

La întoarcere, șoferul Anei Morodan a făcut o mică glumă cu privire la locul unde a lăsat mașina, lucru care a deranjat-o pe Ana Morodan. Aceasta i-a atras atenția și i-a spus să folosească altă exprimare când îi spune lucrurile astea, fără să o ia la mișto.

Ana Morodan: ”Unde este mașina, Alex?

Șoferul: ”În parcare.

Ana Morodan: ”Dacă îmi mai dai răspunsuri așa „în parcare”, Viața cu Louise… unde e mașina? Ți-am zis că dacă mă mai iei o dată la mișto, atât îți trebuie!

Șoferul: ”Atunci, hai!

Ana Morodan: ”Faptul să țipă și alți oameni, mă neliniștește. Am crezut că doar eu am această calitate”, a încheiat Ana Morodan, îndreptându-se către mașina sa.

Ana Morodan și-a pus gândurile în ordine, după ce a început tratamentul

„Contesa Digitală” a stat de vorbă cu unul dintre medicii de la clinica unde se recuperează. Vedeta a dezvăluit că gândurile i s-au pus în ordine, bussines-urile pe care le are fiind singurele care îi mai dau bătăi de cap.

Mi-e dor să vin la voi ca să zic așa. Foarte sincer, eu n-am fost niciodată genul de om care se relaxează în vacanță. De când am plecat de la voi să știți că sunt mai agitată pentru că am intrat din nou în verba bucureșteană și oricât de tare m-am gândit eu că mi s-a eliberat viața și că pot să mă ocup de lucrurile mele după ce s-a întâmplat, mi-am dat seama că nu-i așa.

Telefonul continuă să sune, business-urile merg în continuare. Mi-e dor să vin la voi, la modul foarte sincer. Mă simt foarte bine cu tratamentul care mi l-ați dat. Să știți că dorm, gândurile mele care nu mi se mai opreau și mintea s-au liniștit doar datorită tratamentului care mi l-ați dat”, a spus Ana Morodan.