Ana Morodan, ședință foto în cimitir! ”Am venit să îmi îngrop trecutul”. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Sunteți un pic cam sinistră, dragă doamnă”

Ana Morodan a mers la cimitir pentru un fel de ritual de purificare, după un an foarte greu pe care l-a depășit în cele din urmă. Ana Morodan a decis să îşi îngroape trecutul într-un mod neobișnuit. Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, ”Contesa digitală” s-a pozat în cimitir, împreună cu alţi doi prieteni.

09 ian. 2024, 15:03

Ana Morodan a atras atenția cu cele mai recente fotografii postate pe rețelele sociale. ”Contesa Digitală” s-a îmbrăcat într-o ținută neagră și s-a pozat în cimitir.

”Contesa digitală” a mers la cimitir pentru un fel de ritual de purificare, după un an foarte greu pe care l-a depășit.

Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, contesa digitală s-a pozat în cimitir, împreună cu alţi doi prieteni.

Citește și Ana Morodan și Casa Regală, implicate într-un scandal monstru. Influencerița a izbucnit: „Mi se pare jenant”

Anul 2023 a fost un an plin de ghinioane pentru Ana Morodan.

Vedeta a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, apoi a fost criticată în spaţiul public după ce a promovat un produs inexistent.

Ana Morodan a părăsit România și pentru un timp a locuit în Bali, acolo unde s-a relaxat și unde și-a încărcat bateriile pentru noul an.

Acum, vedeta s-a întors în România și a realizat o adevărată ședință foto în cimitir.

”Puțin cam sinistră”

Pe rețelele de socializare, Ana Morodan a distribuit mai multe imagini în care apare într-un cimitir din București, alături de doi prieteni. Toți poartă haine negre, iar Ana Morodan are chiar și ruj roșu pe buze.

„Am venit să-mi îngrop trecutul”, a scris ea în descrierea fotografiilor. Fanii nu au ezitat și au reacționat la pozele vedetei.

Vedeta a postat fotografiile pe o reţea de socializare, iar fanii din mediul online i-au lăsat comentarii încurajatoare, dar și ironice.

Citește și Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan

„Felicitări! Ai o viață întreagă, meriți să te simți împlinită” şi „Nu mai da explicații!!! Trăiește pentru tine viața pe care tu o vrei”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fani.

„Foarte bine! Cele rele să se spele”, se arată în secția de comentarii.

„Sunteți un pic cam sinistră, dragă doamnă”, a mai scris cineva.

„Pleci undeva?”, a mai scris un internaut.