Ana Morodan ține o dietă minune: „Mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri!”

Ana Morodan, una dintre cele mai vocale și extravagante persoane publice din România, a vorbit despre dieta minune pe care o urmează și o face fericită. Contesa Digitală a mărturisit recent că acum mănâncă tot ce își dorește.

26 ian. 2023, 11:22
Ana Morodan ține o dietă minune: „Mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri!”

Ana Morodan vrea să aibă trup de zeiță și are grijă ca aparițiile ei să fie mereu impecabile. Anul trecut, vedeta și-a micșorat sânii, iar la începutul acestui an și-a făcut o operație de lipoaspirație abdominală. Aceste intervenții o fac să se simtă extrem de bine în pielea ei, mai ales că s-a recuperat repede, fără dureri, dar și fără cicatrici.

Citiți și: Video de senzație! Ana Morodan, beată pe Tik Tok. Vedeta abia poate să vorbească: ”M-am îmbătat un pic” 

Vedeta a mărturisit recent pentri spynews.ro, că urmează o dietă pantentată de aproximativ 40 de ani, fiind aprobată de Uniunea Europeană. Contesa Digitală a mărturisit că este vorba despre o dietă daneză care conține toți nutrienții de care are nevoie, zi de zi, însă cu un conținut caloric extrem de scăzut.

Ana Morodan: „În această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri!”

Ana Morodan spune că această dietă îi permite să mănânce orice își dorește și se simte minunat.

„Urmez o dietă daneză, patentată de 40 de ani, singura dietă aprobată de Uniunea Europeană ca fiind dieta viitorului. De ce? Pentru că tu mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău, dar cu un conținut caloric foarte scăzut. Eu mănânc acum cât îmi doresc și în această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri…” a declarat Ana Morodan.

În vara anului trecut, prezentatoarea emisiunii  „REAlă, By Ana Morodan” a luat pe toată lumea prin surprindere a atunci când a anunțat că dorește să își micșoreze sânii, mai ales că multe vedete aleg să își pună silicoane.

Vedeta de la Antena Stars le-a spus atunci admiratorilor săi că își dorea foarte mult să facă această operație, mai ales că a avut probleme de sănătate din cauza bustului generos.

„Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!Am sânii mari, au ajuns până la buric! Am o inteligență peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal”, spunea Ana Morodan, în vara anului trecut.

Citiți și: Ana Morodan se pregătește să dea lovitura în afaceri: ”Moartea nu se demodează niciodată”