Ana Morodan se pregătește să dea lovitura în afaceri: ”Moartea nu se demodează niciodată”

Ana Morodan se pregătește să dea lovitura în afaceri. Contesa Digitală vrea să își deschidă o firmă de pompe funebre unică în România, cu un slogan cu totul și cu totul inedit.

29 nov. 2022, 08:31
Ana Morodan se pregătește să dea lovitura în afaceri: ”Moartea nu se demodează niciodată”

Ana Morodan se pregătește să dea lovitura în afaceri. Contesa Digitală vrea să își deschidă o firmă de pompe funebre unică în România și să vândă sicrie roz sub sloganul ”Veniți cu mine în Paradis”.

Citește și Anamaria Prodan, victorie uriaşă în procesul cu Reghecampf. „Ar trebui să-i fie jenă!”

„Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație! Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mătase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene! Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada?”, a spus Ana Morodan, la Antena Stars.

În ciuda afacerii pe care vrea să o deschidă, Contesa Digitală spune că ea nu-și dorește să fie îngropată, ci arsă într-un crematoriu. În acest sens, firma ei va oferi și astfel de servicii  și nu se va limita doar la înmormântările clasice.

”Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată. Fiecare suntem datori cu o moarte, la urma urmei. Vreau înmormântări diferite total. Până la urmă, moartea trebuie celebrată. Să fie o înmormântare de aia să oprească lumea pe stradă! O să avem și servicii pe lux, dar și pentru toate buzunarele! Vreau preoți din toate religiile, nu doar ortodocși. Ca logo îmi doresc să fie un sicriu mic, zâmbitor. La mexicani, de exemplu, moartea e doar o trecere! Aici, în România, oamenilor le e frică de ea ca de Necuratul! Eu vreau să fac bani cu asta începând de luna viitoare!”, a dezvăluit Ana Morodan.

Citește și Culiță Sterp a făcut anunțul. Cântărețul a surprins pe toată lumea: „M-am angajat, gata!”