Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soţ când îl înşela cu Ciprian Marica. Candidează pentru „cea mai sexy mămică” VIDEO

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a avut în 2019 o aventură cu Ciprian Marica. Iubăreţii au fost prinşi în fapt chiar de soţul încornorat, care până la urmă şi-a iertat nevasta.

29 apr. 2020, 16:47

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructoare de fitness.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba, chiar s-a gândit să apară și la TV!

Ana Muntean a intrat în direct la „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde candidează pentru titlul de „Cea mai sexy mămică”.


loading...