Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Ciprian Marica a avut o aventură, în 2019, cu Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean, şi fina lui Rareş Bogdan. Cei doi au fost surprinşi chiar de soţul încornorat, într-o cameră din Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Ana Muntean, 31 de ani, este mămica a doi copii, în timp ce Ciprian Marica, 34 de ani, are şi el tot doi copii din relaţia oficializată cu Ioana Marcu.

29 apr. 2020, 15:30

Ciprian Marica se cunoștea cu Florin Muntean Jr și cu soţia acestuia de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, ba chiar având și apartamente în același bloc în Mamaia.

Iubita lui Ciprian Marica, BOMBĂ-SEXY la plajă. Cum arată Ioana Marcu după ce a născut de două ori FOTO

Aventura din Grand Hotel Italia a avut însă un final nefericit pentru iubăreți. Soțul încornorat a primit un pont de la o persoană binevoitoare și s-a dus direct la camera 509. A bătut discret la ușă și a apărut Ciprian Marica, doar cu un prosop înfășurat în jurul taliei. (sursa: Ziar de Cluj)

Atacantul naţionalei a încercat să îl scoată pe încornorat de pe coridoarele hotelului, însă în cele din urmă și-a făcut apariția, din aceeaşi cameră, şi Ana Muntean.

„De la tine mă așteptam mai puțin decât de la ea, Cipriane!”, i-a spus soţul înşelat lui Marica.

Cei doi soţi au avut o discuţie dură: „Am vrut doar sa îți demonstrez ca ești de cea mai joasă speță. Astăzi spuneai ca ți-e scârbă să te atingă altcineva. E bine ca ți-a dat atât? Îmi cer scuze ca eu am putut doar de 2-3 maxim în viața mea!”.

Până la urmă, Ana Muntean a fost iertată de soţul încornorat!

Ciprian Marica şi Ioana Marcu au doi copii, dar nu sunt căsătoriţi. Fotbalistul dezvăluie motivul pentru care nu vrea să se însoare

Recent, Ana Muntean a apărut în emisiunea de la Antena 1 a lui Răzvan și Dani, la un concurs pentru cele mai sexy mămici.