Ana Munteanu, câştigătoarea sezonului şapte al emisiunii „Vocea României”, a lansat prima ei piesă, „Măşti”

Ana Munteanu, adolescenta în vârstă de 16 ani, originară din Chişinău, care a câştigat sezonul şapte al emisiunii „Vocea României”, difuzată de Pro TV, şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, a lansat, vineri seară, la scurt timp după finala concursului, prima ei piesă, intitulată „Măşti”.

RomaniaTV.net
16 dec. 2017, 12:21
Ana Munteanu, câştigătoarea sezonului şapte al emisiunii „Vocea României”, a lansat prima ei piesă, „Măşti”

Ana Munteanu şi-a lansat piesa „Măşti” alături de Universal Music Romania. Single-ul ei de debut este compus de către Roland Kiss, Şerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu şi Smiley.

În emisiunea „Vocea României”, Ana Munteanu a fost antrenată de Smiley, pe care l-a ales în urma audiţiei pe nevăzute, în care a cântat melodia „Bensonhurst blues”.

Ana Munteanu a interpretat în finală melodia „De Unde Vii La Ora Asta”, în duet cu Smiley, antrenorul ei, piesa „La Boheme” şi melodia „Prayer”, în duet cu Marcel Pavel.

„Sunt extrem de fericită. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut, tuturor celor care mi-au trimis mesaje, m-au sunat, m-au felicitat. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Smiley, pentru că el este cel care m-a adus până aici, el a avut încredere în mine. Şi, bineînţeles, Alinei Dincă, vocal coach-ul meu din competiţie. A fost visul meu să lucrez cu Smiley, să vin la Vocea României, să cânt. Vă mulţumesc şi vă iubesc!”, a spus Ana Munteanu după concurs.

„Le mulţumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în vocea Anei şi tuturor celor care au votat. Deja prima piesă a Anei, Măşti, o puteţi găsi pe internet, a fost lansată în seara asta. E o melodie foarte potrivită pentru ea şi e prima piesă dintr-o, sper eu, carieră strălucită a Anei.Noi ne vom da tot interesul să aibă o carieră frumoasă, să vă bucure în continuare şi vom vedea anul viitor ce s-a mai întâmplat între timp. Ana este magică şi sunt convins că a reuşit să vă emoţioneze. Şi eu am simţit acelaşi lucru. Mă bucur mult că oamenii au simţit la fel cum am simţit şi noi. Chiar merită copilul ăsta super talentat. Îmi doresc doar ca cei care au votat-o să o asculte şi să o susţină în continuare”, a spus şi Smiley.

Pentru prima dată la „Vocea României”, în marea finală au fost patru concurente: Meriam Jane Ndubuisi din echipa lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu din echipa lui Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Loredanei Groza şi Andrada Creţu din echipa lui Adrian Despot.

Pe cel de-al doilea loc s-a situat Meriam Jane Ndubuisi, pe locul al treilea, Zsuzsana Cerveni, iar pe cel de-al patrulea loc, Andrada Creţu.

În deschiderea finalei sezonului şapte „Vocea României” cele patru finaliste au interpretat melodia „Amazing Grace”, momentul reprezentând un omagiu adus Regelui Mihai I. Juriul şi publicul s-au ridicat în picioare şi au ţinut un moment de reculegere.

Ana Munteanu, în vârstă de 16 ani, este originară din Chişinău. A făcut canto timp de cinci ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău, iar în prezent este elevă la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chişinău. Acolo studiază la xilofon, tobe şi pian.