Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care își închipuie că sunt într-o relație. „M-a sunat să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă”

Ana Odagiu a dezvăluit că e hărțuită în mediul online de o femeie și că nu poate să scape sub nicio formă de ea.

07 feb. 2024, 09:28
Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care își închipuie că sunt într-o relație. „M-a sunat să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă”

Ana Odagiu a fost căutată de această femeie în pandemie, când actrița făcea video-uri alături de sora ei, Monica Odagiu. Ana încerca să le răspundă atunci tuturor celor care le urmăreau, însă la un moment dat o urmăritoare a început să fie extrem de insistentă.

„Sunt hărțuită de o persoană în mediul online. Voi merge la poliție, dar dacă mai știți și alte metode de a scăpa de o persoană care mă hărțuiește pe mine, pe prietenii și familia mea, vă rog să mă îndrumați. În urmă cu ceva timp, in perioada pandemiei, faceam acele filmulețe comice împreună cu sora mea. Atunci, numărul de oameni care mă urmăreau pe rețelele de socializare a crescut extrem de mult. Eu încercam să răspund tuturor celor care mă apreciau și uneori răspundeam și celor care nu o făceau, cu condiția ca ei să scrie corect din punct de vedere gramatical. Așa unii oameni mi-au devenit prieteni și in viața de zi cu zi. Erau oameni care veneau la teatru, cu care am schimbat ceva idei, pe care i-am îmbrățișat și le-am mulțumit.

Persoana în cauză părea una normală, cu umor, care scria corect gramatical. În pandemie, având mai mult timp, am comunicat pe Instagram, mai cu toată lumea de bun simț. Această persoană îmi scria extrem de des, însă am răspuns de câte ori am putut. Cu drag, cu respect. Când persoana respectivă mi-a scris că e tristă, am încurajat-o, am susținut-o sa nu se lase pradă tristeților. Am invitat-o la teatru. A și venit și am rugat-o să nu-și mai cumpere bilet, că îi voi da eu invitație” a scris Ana Odagiu pe pagina de Facebook.

Citește și Jador iubește din nou! Cine este femeia care i-a furat inima celebrului manelist. Tatăl lui l-a dat de gol: „Este manager la un spital din București”

„M-a sunat la 11 noaptea pe telefonul mobil să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă și are să-mi dea un cadou”

Lucrurile au escaladat atunci când femeia a început să o sune disperată pe actriță și să o întrebe unde e. La un moment dat, i-a spus că e în fața casei sale și a venit să-i aducă un cadou. A dezvoltat o obsesie pentru ea și a început să creadă că sunt într-o relație. Ulterior, femeia a început să o amenințe și să-i adreseze înjurături, iar Ana Odagiu a realizat că acea persoană are nevoie de ajutor specializat. Actrița a transmis pe această cale un mesaj de avertisment către toți cei care o urmăresc, îndemnându-i să fie vigilenți cu astfel de persoane.

„Apoi lucrurile au luat-o razna. M-a sunat la 11 noaptea pe telefonul mobil (în condițiile în care nu i-am dat numărul meu de telefon vreodată) să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă și are să-mi dea un cadou. M-am blocat! Am întrebat-o de unde are numărul meu și cum adică e la mine acasă. De unde știe unde stau? Mi-a explicat că și-a dat seama dintr-un story pe care îl postasem eu și că trecând prin zonă, mi-a văzut mașina și aveam numărul în geam… sunt multe de povestit, dar vă spun, persoana credea ca avem o relație. Lucrurile s-au transformat, primesc amenințări și înjurături și, încercând să aflu de ce, am realizat că e un om care are nevoie de ajutor specializat! Scrie prietenilor mei, familiei și celor cu care lucrez. Este extrem de epuizant pentru mine și vă povestesc asta, ca să aveți grijă cu cine sunteți oameni!” a mai transmis Ana Odagiu pe pagina de Facebook.

Citește și Carmen Harra, previziuni cutremurătoare după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer: „Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron”