Jador iubește din nou! Cine este femeia care i-a furat inima celebrului manelist. Tatăl lui l-a dat de gol: „Este manager la un spital din București”

Jador este mai îndrăgostit ca niciodată! Tatăl celebrului manelist a făcut marea dezvăluire. Mai mult de atât, s-a aflat că femeia misterioasă din viața artistului este manager al unui spital din București.

07 feb. 2024, 09:22
Jador iubește din nou! Cine este femeia care i-a furat inima celebrului manelist. Tatăl lui l-a dat de gol: „Este manager la un spital din București”
Jador iubește din nou! Cine este femeia care i-a furat inima celebrului manelist. Tatăl lui l-a dat de gol: „Este manager la un spital din București”

Jador iubește din nou. Celebrul manelist nu mai are nevoie de nicio introducere, dat fiind că pe plan profesional a reușit să își construiască o carieră, la care marea majoritate a oamenilor pot doar să viseze. Tânărul este pe val, iar concertele și proiectele se țin lanț pentru el.

Jador a avut mai multe relații, dar din păcate niciuna nu a avut un final fericit, motiv pentru care artistul a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Totuși, tată lui l-a dat de gol, dezvăluind că acesta are o nouă relație.

Citește și: Loredana Groza rupe tăcerea! Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume. ”Era salariul mamei mele”

Cu ceva vreme în urmă, Jador și-a încheiat relația cu Alexandra Dobbia, despre care afirmase că își dorește să fie mama copiilor lui, însă lucrurie s-au schimbat radical, iar relația s-a oprit brusc.

După despărțirea de Alexandra Dobbia, Jador a spus în fața tuturor că nu mai vrea o relație și vrea să se concentreze pe viața sa profesională și pe aspectele financiare. Totuși, se pare că Universul a avut alte planuri pentru el, iar iubirea a apărut în viața lui de nicăieri.

Conform spuselor tatălui său, artistul are o nouă iubită, care acum îl așteaptă cu brațele deschise să se întoarcă câștigător de la Survivor All Stars 2024.

„Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a spus Romeo Dumitrache pentru Click!

Deși nu i-a dezvăluit numele, tatăl lui Jador are numai cuvinte frumoase la adresa noii iubite a fiului său. Totuși, părintele celebrului manelist a făcut o dezvăluire de milioane. Se pare că fata este manager la un spital din București.

Mai mult, a și cunoscut-o, așa că o consideră perfectă pentru fiul lui, semn că relația decurge foarte bine și este una serioasă. Tatăl lui Jador nu poate decât să se mândrească cu băiatul lui și toate realizările, explicând că mereu merge la Biserică și se roagă pentru el.

„Merg destul de des la Biserică chiar și de două ori pe săptămână: duminica și miercurea sau duminica de două ori pentru că la noi aici se face slujbă dimineața și seara. De fiecare dată mă rog pentru binele familiei, pentru sănătatea și reușitele lor. Sunt mândru de Jador, normal, de unde a ajuns. Orice părinte ar fi mândru de realizările copilului său”, a mai spus Romeo Dumitrache pentru sursa menționată mai sus.

Înainte cu doar câteva luni de a anunța că participă la Survivor All Stars, Jador lua pe toată lumea prin surpindere cu o serie de declarații neașteptate. A spus clar că povestea lui de dragoste cu Alexandra Dobbia s-a încheiat, însă a continuat șirul dezvăluirilor, explicând și care este motivul despărțirii, de fapt.

„Eram supărați unul pe celălalt de ceva timp… Sunt multe, dar, în primul rând, nu-i puteam oferi timpul pe care ea îl voia alături de mine. Mi-a fost greu și mie. Că trebuie să fac bani, iar asta îmi ocupă mult timp, timpul pe care ea și-l dorea cu mine”, a declarat Jador, pentru CANCAN.RO.

Citește și: Scandalul Eva Măruță capătă amploare! Mara Bănică a luat foc. „Uneori mi-e rușine că-s româncă”