Ana Porgras, eliminată de urgență de la Survivor All Stars, după accidentarea gravă. Concurenta a plecat acasă cu ochii în lacrimi

Din cauza problemelor medicale grave pe care le are, Ana Porgras a fost nevoită să părăsească Survivor All Stars. Daniel Pavel a anunțat că Faimoasa pleacă acasă și pierde șansa de a lupta pentru premiul cel mare în continuare.

03 mai 2024, 08:24
Ana Porgras, eliminată de urgență de la Survivor All Stars, după accidentarea gravă. Concurenta a plecat acasă cu ochii în lacrimi
Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor All Stars

În urmă cu doar câteva zile, Ana Porgras a suferit o accidentare gravă la picior la Survivor All Stars. După ce a stat sub supravegherea medicilor din Dominicană o perioadă, unde a avut nevoie de investigații și analize, care să testeze dacă Faimoasa își poate continua parcursul în competiție sau nu, a venit și verdictul.

„Ana, cum te simți?”, a întrebat-o Daniel Pavel

„Cum mă simt? Sunt bine psihic, fizic cât se poate de bine, astea sunt condițiile. Am venit aici să îi susțin”, a fost răspunsul Anei Porgras.

„Ana, ți s-a părut că Zanni are nevoie să se gândească mai mult la el? Că s-a gândit numai la nucleu?”, a mai întrebat prezentatorul emisiunii.

Citește și: Zanni și TJ Miles au ajuns la cuțite la Survivor ALL STARS! Motivul pentru care trapper-ul a luat-o razna

„Da, am simțit să-i spun, să-i dau acest sfat, pentru că mi se pare că am ajuns într-un punct în competiție în care nu doar Zanni, fiecare trebuie să se gândească la el în această competiție, să se gândească cum să facă să meargă mai departe, de asta am vrut să îi spun”, a continuat Ana Porgras.

Se pare că problema de sănătate a Anei Porgras necesită un tratament mult mai amplu, motiv pentru care aceasta a părăsit competiția din motive medicale.

„După investigații medicale de ultim moment, ample, acel ghips… în cazul tău Ana Porgras, această refacere necesită prezența acasă, în civilizație. Și tu pentru aceste motive, Ana Porgras, campioană mondială, părăsești Survivor România All Stars pe motive medicale”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Citește și: Ana Porgras, accidentare terifiantă la Survivor All Stars: „Cel mai negru scenariu. Îmi pare rău că plec așa acasă”

„E trist pentru mine. Am ajuns până aici și plec așa. Dacă în primul sezon în care am participat am simțit că am lăsat ceva neterminat, acum, chiar dacă plec așa, simt că mi-am făcut datoria aici. Îmi pare rău că mă despart de voi toți, pentru că m-am atașat de voi. Efectiv simt nevoia să îmi cer scuze dacă v-am greșit cu ceva în această competiție și aveți grijă de voi și de sănătatea voatră. Un pas greșit te poate trimite acasă”, a spus Ana Porgras.

„Survivor e competiția care îți testează limitele la maxim, dar cea mai importantă este răbdarea, trebuie să ai răbdare. Eu mă bucur că am avut tăria să ajung până în acest punct și să mă fi simțit utilă în competiția asta. Iau cu mine răbdarea pe care am dobândit-o, prieteniile pe care mi le-am făcut și învățăturile”, a completat Faimoasa, înainte de a părăsi competiția.