ANAF a recuperat 14,7% din prejudiciul stabilit în dosarul ICA – Hotnews

Fiscul a recuperat 14,7% din prejudiciul de 60 de milioane stabilit de instanta in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), soldat cu condamnarea la zece ani de inchisoare a lui Dan Voiculescu, potrivit unui raspuns al ANAF-ului la o solicitare HotNews.ro.

RomaniaTV.net
24 iul. 2017, 12:40
ANAF a recuperat 14,7% din prejudiciul stabilit în dosarul ICA – Hotnews

Mai precis, pana la data de 21 iulie 2017, ANAF a recuperat suma de 39.130.106 lei din prejudiciul total stabilit la 266.171.892 de lei. 

Statul nu a reusit inca sa valorifice in nici un fel imobilele supuse confiscarii speciale, in conditiile in care acestea sunt evaluate la o suma care depaseste jumatate din valoarea prejudiciului total constatat de instanta. Este vorba despre fostele sedii ale Antenelor, situate pe soseaua Bucuresti – Ploiesti, si mai multe imobile din strada Garlei pe care omul de afaceri Dan Voiculescu le-a obtinut in urma privatizarii ICA. Toate cele patru imobile din zona Baneasa sunt evaluate, in conditiile contestate de firmele controlate de familia Voiculescu, la suma totala de aproape 146 de milioane lei, potrivit unui document citat de Centrul de Investigatii Media (CIM). 

Citeşte mai mult pe Hotnews.ro.