ANAF – control la FRF, Primăria Sectorului 1 şi CJ Neamţ

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat marţi, într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook, că ANAF efectuează un control la FRF.

RomaniaTV.net
24 nov. 2020, 12:44
ANAF – control la FRF, Primăria Sectorului 1 şi CJ Neamţ

ANAF ia fotbalul la bani mărunti. „În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public”, a declarat Cîţu. De asemenea, ministrul a anunţat că sunt în desfăşurare mai multe controale la autorităţi locale, cum ar fi Primăria Sectorului 1 şi Consiliul Judeţean Neamţ.

ANAF, controale la mai multe primării

„Inspecţia economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe primării. Am început anul trecut cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Primul raport a fost trimis deja către DNA. Aşteptăm şi finalizarea celorlalte rapoarte. Zilele trecute a fost trimisă inspecţia, la cererea primarului Sectorului 1, către Primăria Sectorului 1. Suntem acolo în control. Înţeleg că sunt şi alte primării din Bucureşti unde vom primi această cerere. Acum aproape o lună, Inspecţia Economică a fost trimisă în control la Consiliul Judeţean Neamţ, la cererea prefectului. Aşteptăm rezultatul acestui control”, a mai precizat Cîţu.

ANAF scoate la licitaţie maşini la preţuri ridicole. Ce autoturism îţi poţi lua cu doar 120 de euro

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, au efectuat, pe 13 noiembrie 2020, șase percheziţii domiciliare într-un dosar de camătă, şantaj, luare şi dare de mită, vizând trucarea unor meciuri de fotbal din campionatul 2017 – 2018 al Ligii 2. Florin Cîţu nu a precizat însă dacă verificările ANAF la FRF au legătură cu acest caz.

Ministrul de Finanţe: Această guvernare trebuie să informatizeze aparatul public. Prin reorganizarea ANAF au fost eliminate 2.000 de posturi

Prin reorganizarea ANAF au fost eliminate 2.000 de posturi, a anunţat miercuri ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă, care a precizat că actuala guvernare trebuie să informatizeze aparatul public, pentru ca atât sectorul privat, cât şi sectorul public să fie la acelaşi nivel de informatizare, să poată să comunice eficient.

„Reorganizarea ANAF a eliminat 2.000 de posturi de la ANAF şi, aşa cum aţi văzut, am economisit la cheltuielile de personal 134 de milioane, parcă”, a afirmat Cîţu, fiind întrebat câţi angajaţi avea agenţia când a preluat mandatul de ministru şi câţi angajaţi are acum.


loading...