ANAF dă bani înapoi românilor! Ce trebuie să faci

Publicat: Sâmbătă, 16 Februarie 2019 12:48 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Februarie 2019 12:48 // Sursa: romaniatv.net

Veste uriașă pentru români! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a informat cetățenii cu privire la schimbările din anul 2019. Ce trebuie să fac ca să primești bani înapoi de la ANAF?

Contribuabilii au și motive de bucurie în anul 2019, atunci când vine vorba de plata taxelor și a impozitelor.

ANAF ar putea acorda bonificaţii contribuabililor corecţi pentru a creşte încasările, a afirmat ieri Virgil Pârvulescu, vicepreşedinte în cadrul instituţiei. El a declarat la o conferinţă de specialitate că se va atinge gradul de colectare a impozitelor şi taxelor de 30 la sută. 

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, aşa cum ştiţi de altfel, pe zona contribuabililor care întâmpină dificultăţi în plata voluntară a obligaţiilor fiscale a iniţiat o serie de modificări în sensul în care eşalonările sunt mai uşor de accesat şi astfel încercăm să venim în sprijinul contribuabililor cu probeleme temporare în asigurarea lichidităţilor necesare achitării impozitelor şi taxelor. De asemenea, când vorbim de o creştere ne gândim foarte mult pentru anul 2019 să accentuăm administrarea contribuabililor aflaţi sub incidenţa prevederilor Legii 85….Eu zic că 30% vom încasa anul acesta. Şi mai bine. Avem de unde”, a spus Virgil Pîrvulescu, potrivit celor de la Agerpres.

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF declaratie de impunere formulare anaf impozite taxe
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H