ANAF nu mai blochează conturile DATORNICILOR. Cine se va ocupa de executarea CONTRIBUABILILOR

Publicat: Duminică, 13 Ianuarie 2019 16:23 // Actualizat: Duminică, 13 Ianuarie 2019 17:01 // Sursa: romaniatv.net

ANAF nu va mai face popriri pe conturi, a anunţat Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor.

Eugen Teodorovici a anunțat că Fiscul nu va mai face popriri. O primă soluţie legată de popririle pe conturile bancare va fi disponibilă în această primă parte a acestui an, a spus Eugen Teodorovici.

"Am avut o discuţie cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcţie de la ANAF, pentru a rezolva situaţia acelor popriri nejustificate, întârzieri şi neplăceri create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situaţii", a anunţat ministrul de finaţe.

LISTA DATORNICILOR ANAF dispare din 2019. Cum vor fi executaţi silit românii cu datorii şi ce se întâmplă cu taxele locale

Transfond este o companie de servicii financiare din România, constituită din 25 de bănci, care deţin 66,67% din acţiuni. Cel mai mare pachet de acţiuni este controlat de Banca Naţională a României (BNR), cu o treime din capital. În prezent, Transfond este administratorul şi operatorul Casei de Compensare Automată de Plăţi Interbancare, precum şi furnizor de servicii de facturare şi arhivare electronică.

Ministrul Finanţelor a adăugat că sunt mai multe lucruri care trebuie schimbate la ANAF. „Cu noua conducere a ANAF-ului, sper că lucrurile se vor schimba în această direcţie: adică simplificări de forme în ceea ce înseamnă modul în care se lucrează la ANAF.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF conturi blocate datornici Eugen Teodorovici Transfond
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H