ANAF scoate la licitație mașini la prețuri foarte mici, aur și pietre prețioase confiscate

Mai multe mașini vor fi vândute de ANAF, unele dintre acestea la prețuri foarte mici, prin intermdiul mai multor licitații organizate în toată țara.

14 nov. 2022, 21:31
ANAF scoate la licitație mașini la prețuri foarte mici, aur și pietre prețioase confiscate

ANAF scoate la licitație pe lânga autoturisme, obiecte din metale sau pietre prețioase în mai multe județe din România.

Instituția scoate la vânzare mai multe mașini, printre care un Citroen Berlingo N1 model 1,9 D, de culoare albă, caroserie tip FURGON, în trei uși, cu două locuri, fabricat în 2001. Prețul de pornire este de 5.495 de lei, iar licitația va avea loc în data de 25 noiembrie în orașul Cugir.

Un Merceds-Benz albastru, caroserie tip berlină, cu cinci locuri, fabricat în 2005, diesel, cu o putere de 125 KW și capacitate cilindrică de 2685 CMC se vinde la licitație cu prețul de pornire de 3.861 de lei, tot în orașul Cugir, la aceeași dată.

Un autoturism Skoda Octavia fabricat în 2003, caroserie COMBI se vinde în Aiud pe 7 decembrie cu prețul de pornire la licitație de 7.562 de lei.

Citește și: ANAF implementează Big Brother. Cum va funcționa sistemul de supraveghere a românilor, pentru taxe și impozite

ANAF scoate la licitație obiecte de valoare

Instituția organizează și licitații publice de vânzare de obiecte din metale sau pietre prețioase care au, potrivit Agenției Naționale de Administrare Fiscală, un preț cumulat de pornire de aproape două milioane de lei.

În București, la sediul ANAF se va organiza o licitație la sediul instituției în data de 23 noiembrie pentru 34 de gropuri care conțin obiecte din aur, argint și pietre prețioase, prețul total de pornire fiind de 1,5 milioane de lei.

Astfel de licitații care au ca scop valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privată a statului vor fi organizate și în județul Brașov.

La sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri din Brașov se va organiza în data de 16 noiembrie o licitație publică unde vor fi puse în vânzare două gropuri, unul care cuprinde obiecte de aur cu prețul de pornire de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei.

Citește și: Marius Budăi anunţă că într-o săptămână se decide procentul de majorare a pensiilor: „Să se termine această licitaţie a sărăciei!”