ANAF scoate la vânzare 51 de mașini. Ce autoturism se poate achiziționa cu doar 600 de lei

ANAF a scos la vânzare un lot de 51 de mașini prin vânzare directă, la un preț anunțat, și nu prin licitație. Vânzarea se va face cronologic, în ordinea înregistrării cererilor, în limita stocului disponibil. De asemenea, la vânzare au fost scoase și aproximativ 300 de căruțe.

06 dec. 2020, 18:15
ANAF scoate la vânzare 51 de mașini. Ce autoturism se poate achiziționa cu doar 600 de lei

ANAF scoate la vânzare 51 de mașini. Autoturismele sunt depozitate la Biroul Vamal de Frontieră Sirect, unde pot fi văzute de către doritori. La vânzare au fsot scoase și aproximativ 300 de căruțe uzate, cele mai multe în  stare avansată de degradare, la un preț de 14 lei bucata. Cele care sunt evaluate a fi doar uzate sunt disponibile la 45 de lei bucata.

Citește și: ANAF – control la FRF, Primăria Sectorului 1 şi CJ Neamţ

Mașinile în cauză au ajuns în posesia ANAF în urma confiscării de la persoane care fac trafic, în principal, cu țigări. Prin urmare, mașinile nu sunt într-o stare tehnică prea bună. Lotul de 51 de mașini a fost scos la vânzare la Biroul Vamal de Frontieră Siret.

ANAF scoate la vânzare 51 de mașini. Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale Satu Mare a scos la vânzare 285 de căruțe în stare avansată de degradare, la prețul pe bucată de 14 lei, dar și alte 8 căruțe pe care le consideră ca fiind doar uzate, la prețul de 45 de lei pe bucată.

Datorii ANAF. Cum se face eşalonarea la plată

Cererile pentru eşalonarea la plată simplificată pot fi depuse prin mijloace electronice, a anuntat ANAF. Procedura a fost publicată joi în Monitorul Oficial. Contribuabilii pot depune prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, începând de joi, cererile pentru accesarea eşalonarii la plată simplificate.

Potrivit unui comunicat al ANAF, în Monitorul Oficial al României de joi a fost publicat Ordinul preşedintelui ANAF prin care a fost aprobată procedura de acordare a eşalonării la plată de către organul fiscal central, în formă simplificată.

Astfel, contribuabilii pot depune prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, începând de joi, cererile pentru accesarea eşalonarii la plată simplificate. Modelul cererii este disponibil pe site-ul ANAF. Contribuabilii persoane fizice şi juridice pot accesa eşalonarea la plată simplificată pe o perioadă de cel mult 12 luni pentru obligaţiile fiscale principale şi accesorii datorate după data declarării stării de urgenţă.