Analia Selis, infectată cu Covid-19: „E un virus ciudat de imprevizibil”

Analia Selis a fost infectată cu Covid-19 şi a povestit pe reţelele de socializare cum s-a manifestat virusul. Cântăreaţa a declarat că a avut câteva simptome specifice, motiv pentru care și-a făcut testul, iar acesta a ieşit pozitiv. Din fericire, a scăpat de această boală, iar acum se simte mult mai bine.

30 nov. 2020, 19:09
Analia Selis, infectată cu Covid-19: „E un virus ciudat de imprevizibil”
Analia Selis, infectată cu Covid-19

Analia Selis, infectată cu Covid-19. Artista şi-a anunţat fanii printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Azi, covid free

Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore in ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-ma la desenul ale copiilor mei cu “totul va fi bine” făcut acum un secol.

Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru ca iubirea se schimba uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina in teribila caldura din vara in Tucuman (orașul meu).

Muzica, partenera mea cea mai fidela și necondiționată mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca sa simt orice sentiment era musai sa simt.

Am avut război cu rabdarea mea si mi-am folosit de elementele învățate in perioada de stare de urgentă ca sa avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent.

Ca sa nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea sa ma urc pe pereți din cauza lipsei de CrossFit.. dar, azi când am aflat ca sunt 100% covid free i-am trimis un mesaj antrenorului meu Mihai Ivan sa îl intreb dacă ma pot muta la Forge (sala mea minunata de CrossFit) imediat!!

Citeşte şi: Încă un DIVORŢ bombă în showbiz. O altă cântăreaţă s-a despărţit de soţul ei: „Timpul trece şi viaţa merge înainte”

Analia Selis, infectată cu Covid-19

Am trăit Senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza același covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alți s-au chinuit ca sa trăiască. Nota: copiii mei asintomatic și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust.Covidul asta este cu siguranța un virus ciudat de imprevizibil.Mi-am dat seama ca mai am mult de învățat din izolare.. dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie ca sa conștientizam de valorile adevărate din viața asta fantastica?Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum doua saptamani, am realizat ca soarele din iarna care vine imediat încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afara

„, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Azi, covid free

Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore in ultimele două săptămâni, departe de strada…

Publicată de Analia Selis Tango pe Vineri, 27 noiembrie 2020