Analistul Iulian Chifu şi fostul fotbalist Gică Popescu, numiţi consilieri ai premierului Nicolae Ciucă

Fostul fotbalist Gică Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, a anunţat, marţi, că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport. De asemenea, Iulian Chifu îl va consilia pe premierul Ciucă.

09 dec. 2021, 11:49
Analistul Iulian Chifu şi fostul fotbalist Gică Popescu, numiţi consilieri ai premierului Nicolae Ciucă

Analistul Iulian Chifu şi fostul fotbalist Gică Popescu au fost numiţi consilieri ai premierului Nicolae Ciucă.

Potrivit unui decret semnat miercuri de premierul, secretarul de stat Victor Florin Dumitriu, un apropiat al preşedintelui PNL Florin Cîțu, a fost demis din funcție. În locul lui Dumitriu, premierul Ciucă l-a numit pe analistul Iulian Chifu.

Numirea a fost confirmată şi de Iulian Chifu, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Am avut azi onoarea sa mi se propuna pozitia de consilier de stat al Premierului Nicolae Ciuca. Avand in vedere relatia veche si apropiata si prietenia care ma leaga de generalul Ciuca, am acceptat. E de munca, iar provocarile in zona in care ma pricep – relatii internationale, securitate, conflicte, crize, afaceri strategice – sunt numeroase. Cu sprijinul institutional necesar si cu ajutorul echipei, sper sa reusesc sa fac fata si acestei responsabilitati pe care mi-am asumat-o„, a scris Iulian Chifu.

Citeşte şi: Şedinţă a Coaliţiei după ce liderii nu s-au înţeles pe buget, taxa de solidaritate şi împărţirea funcţiilor

Tot miercuri, fostul fotbalist Gică Popescu a anunţat că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă: „Guvernul va aproba prelungirea stării de alertă, voucherele de vacanţă şi măsurile pentru sărbătorile de iarnă”

VOI CONTINUA DIN POZIȚIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU. Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!
L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc„, a scris Gheorghe Popescu, pe Facebook.