Anamaria Ferentz și-a surprins iubitul de ziua de naștere. Ce cadou inedit i-a făcut artista: „Cel mai important e când primești ceva din suflet”

Anamaria Ferentz și-a surprins iubitul de ziua de naștere. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un american, în ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă considerabilă. Mai mult, Douglas are și șapte copii din mariajele trecute.

01 apr. 2024, 21:03
Anamaria Ferentz și-a surprins iubitul de ziua de naștere. Ce cadou inedit i-a făcut artista: „Cel mai important e când primești ceva din suflet”
Anamaria Ferentz și-a surprins iubitul de ziua de naștere

Anamaria Ferentz și-a surprins iubitul de ziua de naștere. Solista în vârstă de 49 de ani și-a descoperit marea dragoste tocmai în America și fiecare zi e pentru ea o sărbătoare. Recent, vedeta și-a sărbătorit partenerul de viață, care a împlinit 60 de ani, oferindu-i un cadou neprețuit, o piesă care vorbește despre povestea lor de dragoste.

Citește și: Anamaria Ferentz este mamă pentru șapte copii! Cum este în rolul de părinte vitreg: „Încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e”

Anamaria Ferentz și-a surprins iubitul de ziua de naștere

‘Baby’ este scrisă pentru noi, pentru că este povestea noastră, cum ne-am cunoscut. Am zis să îi fac acest cadou și să o lansez de ziua lui și pentru ziua lui. Și ‘Happy Birthday to My Baby’ a fost cadou pentru ziua lui de anul trecut, dar am lansat-o cu întârziere.

Pe lângă această melodie specială i-am făcut cadou un tricou semnat de Damian Lillard, care a fost cel mai tare jucător de baschet, în Portland. El e super mare fan al lui Damian Lillard, i-am făcut cadou un tricou semnat de el, am ajuns să îl cunosc și să îi iau un autograf, ceea ce e foarte special.

Am mai luat autografe pe o minge, de la toată echipa Blazers. Doug e fan și mergem la multe meciuri de baschet. Am mai primit de la echipa încă un tricou semnat de Henderson. A fost surprins, fără cuvinte! A primit cadouri cu o importanță sentimentală! Cel mai important e când primești ceva din suflet, de mare valoare sentimentală, iar el o să le aibă mult timp la el în birou”, a spus Anamaria Ferentz.

Cântăreața și iubitul ei s-au lăsat duși de val și în Hawaii, dar asta cu câteva zile înainte de ziua lui Doug, deși vacanța a fost prilejuită tot de aniversarea lui. Vedeta are convingerea că delfinii pe care îi tot văd le poartă noroc și sunt legați, cumva, de relația lor.

În Hawaii am fost în vacanță tot pentru ziua lui Doug, dar mai înainte, pentru că atunci s-a putut, Nu aveam copiii, am putut și noi să plecăm și am fost o săptămâna în Hawaii, în Cona, The Big Island Hawaii.

A fost frumos și relaxant, soare. Am tot petrecut. Am fost la o cină și ne-am oprit să vedem apusul, deodată am văzut peste 10 delfini în apă, foarte aproape de mal. De atunci, pe unde mergem îi vedem, așa  s-a întâmplat și acum, în Hawaii”, a mai spus artista.