Anamaria Ferentz este mamă pentru șapte copii! Cum este în rolul de părinte vitreg: „Încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e”

Anamaria Ferenz a decis, în urmă cu zece ani, să părăsească România și să se mute în Statele Unite ale Americii. Alegerea nu a putut fi mai bună de atât, pentru că viața artistei de acum este aproape perfectă.

27 ian. 2024, 19:27
Anamaria Ferentz este mamă pentru șapte copii! Cum este în rolul de părinte vitreg: „Încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e”
Anamaria Ferentz este mamă pentru șapte copii! Cum este în rolul de părinte vitreg: „Încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e”

În urmă cu zece ani, Anamaria Ferentz s-a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. S-a mutat în SUA, iar de mai bine de doi ani se iubește cu Douglas, un prosper om de afaceri american și tată a nu mai puțin de copii. Artista a vorbit pentru prima dată despre rolul de mamă vitregă, dar și despre cum a ajuns să se facă atât de iubită de cei mici.

Citește și: Anamaria Ferentz, internată de urgență în spital: „Dureri groaznice de mijloc și de spate”. Ce a pățit artista

Anamaria Ferentz este mamă pentru șapte copii

Anamaria Ferentz trăiește o viață lipsită de griji în America. Și-a găsit sufletul pereche și a devenit mamă pentru șapte copii, însă nu ai ei, ci ai iubitului său, cunoscut în urmă cu doi ani. Artista a mărturisit cum este relația pe care o are cu cei șapte micuți.

Copiii sunt privilegiați, nu prea înțeleg cum e să nu ai să mănânci sau să nu ai haine. Am propus să-i duc anul viitor o lună în Africa să vadă cum este viața. Aici, în America se irosește mâncarea foarte mult. La mine în frigider se găsește ce mănânci, nimic în plus, nimic în minus. Nu-mi place să irosesc. Ei mă iubesc și așa, eu pot să fiu foarte iubitoare și le ofer timpul meu. Eu încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e, mai greu cu educația. Li se oferă așa totul. Încerc să le explic că viața nu e așa cum o văd ei în casă. Sunt un fel de Mary Poppins pe aici. Ce e frumos e că el (n.r. iubitul) părea cel exigent, acum e invers, dar ei tot pe mine mă iubesc mai mult”, a spus Anamaria Ferentz.

Anamaria Ferentz susține că este o femeie fericită, are susținerea iubitului ei în tot ceea ce își propune să facă și împreună formează o echipă indestructibilă, alături, bineînțeles, de cei șapte copii care o împlinesc complet. De altfel, revenirea ei în industria muzicală nu ar fi fost posibilă fără sprijinul americanului. Cântăreața se pregătește să revină pe scenă, iar acum lucrează la un proiect impresionant în California.

Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc. M-am mobilizat și sunt cu supertreabă! Fac supermuzică nouă, veselă, dance, și vin cu multe, multe, surprize. Înregistrez în California cu o superechipă de producție muzicală, iar piesele sunt făcute de mine, muzica și versurile.Sunt super, superîncântată să revin pe scenă și abia aștept să vă prezint noul meu proiect! Fac naveta între Oregon și California, la studio. Plec la New York într-o săptămână, am un concert în Times Square. Îl iau și pe fratele meu să îi arăt NYC-ul și filmez ceva acolo… și tot așa. Vara asta îmbin munca și cu plăcerea. Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță”, a mai spus Anamaria Ferentz, conform Spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România: „Îmi văd familia în altă parte”