Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB, bun de plată!

Gigi Becali a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după o plângere făcută de Anamaria Prodan.

27 oct. 2021, 19:54
Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB, bun de plată!
Gigi Becali, un nou "tun" financiar

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB, bun de plată!. Gigi Becali a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după o plângere făcută de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Gigi Becali

Anamaria Prodan a publicat decizia pe contul său de Instagram, iar apoi l-a atacat pe patronul de la FCSB, recunoscut pentru derapajele avute de-a lungul timpului. Scandalul a început în iarnă, în momentul în care Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au certat dur din cauza transferului lui Dennis Man la Parma. O declarație sexistă a latifundiarului a determinat-o pe Anamaria Prodan să-l reclame pe Gigi Becali la CNCD.

Anamaria Prodan a aflat decizia instanţei. Ce au decis magistraţii la primul termen

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă?  Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă cerută ca despăgubire!

„Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria Prodan. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. Du-te, bă, femeie, nu fac cu tine afaceri! Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea”, a spus atunci Gigi Becali.