Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. „Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută!”

Într-un nou termen al procesului de divorț, Anamaria Prodan a cerut audierea actualei iubite a fostului ei partener, Corina Caciuc. Impresara este convinsă că mărturia acesteia va pune scandalului dintre ea şi Laurenţiu Reghecampf.

10 apr. 2024, 18:11
Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. „Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută!”
Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. "Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută!"

Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf.  Impresara nu ezită să lanseze acuzații serioase la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, sugerând că acesta ar fi implicat în diverse derapaje și acțiuni necorespunzătoare în timpul căsniciei lor, şi evidențiază că procesul de divorț va fi accelerat de mărturia Corinei Caciuc, care ar putea aduce la lumină adevărul despre comportamentul fostului ei partener de viaţă.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, trădat de cel mai bun prieten la Revoluţia din 1989. „Mi-a pus pistolul la tâmplă, Bogdan a leşinat, Vica a căzut! Mi-au furat aur de un milion de dolari!”

„Este adevărat. Azi a fost procesul. Nu știu foarte multe amănunte, însă abia a ieșit avocatul din sală. Avocatul meu, Oleg Burlacu, vă poate da amănunte. Am înțeles ca a chemat-o martor pe concubina soțului meu, renumita Caciuc. Ea este cea mai în măsură să povestească de derapajele soțului meu de când acesta sustragea și căra banii familiei noastre către ea sau alte femei, de când soțul meu face copii în afara căsătoriei, de când își umilește soția și copiii. Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc care va spune adevărul absolut și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina. Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui. Încă soțul meu, spre disperarea mea și a tuturor, este obișnuit cu circul și de aceea s-a ajuns aici în loc să terminăm frumos la notar fără ca România să știe așa ceva”, a spus Anamaria Prodan pentru SpyNews.

Citeşte şi: Momente dramatice pentru Rică Răducanu. Mărturisire dureroasă a marelui portar: „Nu mai am ce să fac, am umblat peste tot!”

În paralel cu acest scandal, Anamaria Prodan dezvăluie detalii despre relația anterioară a lui Laurenţiu Reghecampf cu Gigi Becali, patronul lui FCSB: „Este mult spus sau este ciudat să spui că Gigi îi făcea echipa. Dacă Gigi suna și îi spunea că vrea să se întâmple asta, nu avea cum să nu se întâmple, dacă făceai după capul tău, plecai. Eu am încercat să îl protejez pe Reghe în momentele în care toată lumea spunea că Gigi face! Cum poți să te opui patronului, cum ai putea? Tuturor le-a făcut, nu doar lui Reghe!”.