Momente dramatice pentru Rică Răducanu. Mărturisire dureroasă a marelui portar: „Nu mai am ce să fac, am umblat peste tot!”

Rică Răducanu, emblematicul fotbalist român, a vorbit despre lupta sa continuă cu problemele de sănătate. Cu toate că umorul rămâne o armă puternică în viața sa, situația medicală a idolului din Giuleşti pare să fi atins un punct critic.

10 apr. 2024, 16:34
Momente dramatice pentru Rică Răducanu. Mărturisire dureroasă a marelui portar: „Nu mai am ce să fac, am umblat peste tot!”
Momente dramatice pentru Rică Răducanu. Mărturisire dureroasă a marelui portar: "Nu mai am ce să fac, am umblat peste tot!"

Momente dramatice pentru Rică Răducanu. Fostul portar de la Rapid şi al echipei naţionale are probleme mari în special la nivelul genunchilor, care îi restricționează mobilitatea și îl supun la dureri constante.

„Adevărat că nu mai pot. Trag de mine. Când eram mai tineri, țin minte, vorbele mamei. Bă, Ricuță unde te duci, bă? Mă duc la una! Bă, te prinde bărbac’su! Dar eu îi răspundeam: Mamă, stă la etajul 3. Eu de la 3 îmi dau drumul pe balcon și am ușchit-o. Îmi zicea: Ai grijă, Ricuță, că orice cal de rasă ajunge gloabă!”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!.

Citeşte şi: A murit un fost jucător legendar al lui Dinamo. A scris istorie şi la echipa naţională

Deși a încercat diverse tratamente și a consultat specialiști, Rică Răducanu pare să fie confruntat cu o lipsă de soluții eficiente: „Nu mai am ce să fac, am umblat peste tot. Mi-a zis, un prieten de-al meu, „Nea Rică, la morgă îți mai trece! Nu prea mai sunt pe treabă, așa. Adică eram burtos, frumos și trăgeam. Acum nici nu prea mai am poftă să trag. Dacă nu mai fac mișcare, când făceam mișcare, făceam o saună, ceva, transpirai, „hai să bem ceva”. Dar nu mai merge”.

Citeşte şi: Vestea falsă a zilei, despre Emeric Ienei. Legendarul antrenor nu a murit!

Problemele de sănătate nu afectează doar viața lui Rică Răducanu, ci și pe cea a soției sale, care a suferit recent un accident ce a necesitat intervenție medicală urgentă. Aceasta trebuie să se odihnească, dar natura activă a soției sale face recuperarea mai dificilă.

„Nevastă-mea a avut probleme de sănătate. A căzut în curte și i-a pus un aparat la inimă. E acasă, trebuie să stea liniștită, dar e învățată să stea toată ziua prin curte, în grădină, face mâncare. Nu stă!”, a mai spus Rică Răducanu.