Anamaria Prodan și Culiță Sterp au petrecut Revelionul împreună. Au dansat și s-au distrat toată noaptea

Anamaria Prodan a petrecut pe muzica lui Culiță Sterp în noaptea dintre ani. Impresara a dansat toată noaptea alături de celebrul manelist și de ceilalți petrecăreți.

01 ian. 2023, 16:16
Anamaria Prodan și Culiță Sterp au petrecut Revelionul împreună. Au dansat și s-au distrat toată noaptea

Au apus vremurile grele pentru Anamaria Prodan. După divorț și toate scandalurile pe care le-a avut cu Laurențiu Reghecampf, impresara a decis că e momentul să treacă peste tot ce a fost și să-și vadă mai departe de viață. O ține numai în petreceri și în Noul An vrea să se bucure la maximum de fiecare moment frumos din viața ei.

Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul la un restaurant de lux unde a cântat și Culiță Sterp. Atmosfera a fost incendiară, s-au cântat manele până dimineața, s-a dansat, iar Prodan a fost sufletul petrecerii. Impresara a purtat o rochie neagră, lungă, foarte elagantă, cu care a atras toate privirile.

Culiță Sterp a semnalat pe rețelele sociale prezența vedetei la petrecere. „A venit și doamna Anamaria Prodan la Revelionul nostru, tu ce scuză ai?”, a scris Culiță pe contul personal de Instagram.

Anamaria Prodan, petrecere cu manele și dedicații și de ziua ei

Anamaria Prodan s-a bucurat de dans și de compania prietenilor și la aniversarea sa. În luna decembrie, impresara și-a serbat ziua de naștere cu un mare chef alături de cei dragi. Impresara s-a distrat pe cinste alături de invitații ei într-un local de lux din Otopeni.

Impresara a făcut petrecere mare, cu lăutari, manele și toți prietenii ei, dar și familia. A primit o mulțime de flori și cadouri de la invitați, dar și dedicații. Maneliștii de top au asigurat atmosfera și i-au scos pe toți la dans. Jean de la Craiova a susținut un recital încă de la început, când prodanca și-a primit invitații, apoi a intrat Tzancă Uraganu și i-a distrat pe toți.

Pe mese au fost o mulțime de preparate tradiționale. Invitații au avut în meniu berbecuți la proțap, slăninuță, tobă, șorici, zacuscă și murături. De cozonaci s-a ocupat Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, și fina Anamariei Prodan. Impresara a avut și un tort spectaculos, de cinci etaje.

De la petrecere nu au lipsit nici copiii acesteia, Rebeca, Sarah și Laur Reghecampf Junior, alias Bebeto.

„Vă mulțumesc din suflet. Îmi doresc multă sănătate, îmi doresc să-mi cresc copiii frumos, să-i văd la casele lor, să-mi văd nepoții, cam astea sunt dorințele mele”, a declarat Anamaria Prodan la RomâniaTv.