Petrecere cu manele și dedicații pentru Anamaria Prodan. Impresara a chefuit alături de prieteni până dimineața, la împlinirea celor 50 de ani – FOTO

Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere cu un mare chef alături de prieteni. Impresara s-a distrat pe cinste alături de invitații ei, într-un local de lux din Otopeni.

16 dec. 2022, 09:20

Anamaria Prodan schimbă prefixul sâmbătă, pe 17 decembrie, va împlini 50 de ani. Cu această ocazie, impresara a făcut petrecere mare, cu lăutari, manele și toți prietenii ei, dar și familia.

A primit o mulțime de flori și cadouri de la invitați, dar și dedicații. Maneliștii de top au asigurat atmosfera și i-au scos pe toți la dans. Jean de la Craiova a susținut un recital încă de la început, când prodanca și-a primit invitații, apoi a intrat Tzancă Uraganu și i-a distrat pe toți.

Pe mese au fost o mulțime de preparate tradiționale. Invitații au avut în meniu berbecuți la proțap, slăninuță, tobă, șorici, zacuscă și murături. De cozonaci s-a ocupat Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, și fina Anamariei Prodan. Impresara a avut și un tort spectaculos, de cinci etaje.

Citește și Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”

De la petrecere nu au lipsit nici copiii acesteia, Rebeca, Sarah și Laur Reghecampf Junior, alias Bebeto.

Petrecere cu manele și produse românești pentru Anamaria Prodan. Impresara s-a distrat până dimineața

Printre invitați s-a aflat și Codrin Ștefănescu, care i-a adus bunei sale prietene un buchet uriaș de trandafiri. Nu au lipsit nici Adriana Bahmuțeanu, Andreea Tonciu, Tzancă Uraganu și o mulțime de alte persoane publice.

„Vă mulțumesc din suflet. Îmi doresc multă sănătate, îmi doresc să-mi cresc copiii frumos, să-i văd la casele lor, să-mi văd nepoții, cam astea sunt dorințele mele”, a declarat Anamaria Prodan la RomâniaTv.

Impresara nu a fost fost felicitată și de Reghecampf

Întrebată dacă Laurențiu Reghecampf i-a urat „la mulți ani”, Anamaria Prodan a mărturisit că nu. „Asta e chestie de educație. Când ai educație, ai, când nu ai, nu ai. Nu a sunat nimeni, dar nu e niciun fel de problemă pentru că uite ce prieteni am lângă mine. Sunt mulți care au cântat. Și Tzancă, prietenul nostru este aici. Sunt fericită, eu nu am nevoie de altceva, am prietenii lângă mine, nu-mi trebuie mai mult.

Tzancă Uraganu a dezvăluit că e foarte bucuros și recunoscător că a putut participa la petrecerea prietenei sale. „E adevărat, sunt plecat mai tot timpul, abia ajung pe acasă. Astăzi chiar m-am bucurat că am putut să fiu alături de tine. Pentru că ești prietena mea și, sper eu, toată viața, la toate zilele de naștere să fiu prezent, și tu la ale mele”, a spus el.

Citește și Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

„La 50 mă simt ca la 20. De la 50 femeile încep să trăiască frumos. Și la mine e gena bună, întineresc de la 50. Că am găsit ceva, în fiecare dimineață beau și întineresc”, a spus Prodan.

„Astăzi cel mai special bărbat mi-a urat la mulți ani. Sunt toți prietenii lângi mine. Rebeca a venit din America. Foarte multe cadouri am primit, mai multe ca în toți acești ani la un loc. Eu îmi doresc să se distreze toată lumea, să am prietenii lângă mine”

Anamaria Prodan a dezvăluit și care e cea mai mare dorință a ei cu ocazia aniversării sale. „Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan. Așadar cei care consider că îndeplinesc cerințele impresarei ar putea să vină la ea la ușă chiar de ziua ei, astfel încât surpriza să fie una completă. Sau să apară la petrecerea vedetei, nu de alta, dar se anunță a fi una de pomină. „Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a spus impresara.