Anamaria Prodan a făcut anunțul care îi dă atacuri de panică lui Reghe. Pentru ce se pregătește agenta FIFA

De-a lungul timpului Anamaria Prodan a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei personală. Acum însă agenta FIFA a făcut un anunț care i-ar putea da fiori lui Laurențiu Reghecampf.

07 apr. 2023, 10:16
Anamaria Prodan a făcut anunțul care îi dă atacuri de panică lui Reghe. Pentru ce se pregătește agenta FIFA

Anamaria Prodan a făcut un anunț care ar putea să bage frica în Laurențiu Reghecamf. Aceasta a declarat că vrea să facă un film documentar despre viața ei. Dacă agenta FIFA se ține de cuvânt, acest lucru ar presupune că vor ieși la suprafață mai multe detalii despre relația pe care a avut-o cu antrenorul lui Neftchi.

Citește și: Anamaria Prodan trăiește într-un basm! Se declară cea mai împlinită femeie din lume: „Radiez. Sunt fericită.”

„Dacă mă mai nasc de 1000 de ori n-am regrete eu. Cum să am regrete? Dacă ar fi să o iau de la început aș face la fel. Așa este (n.r. viață de film). Următorul proiect cred că o să fie un film al vieții mele”, a spus Anamaria Prodan.

Blondina a mai povestit de-a lungul timpului mai multe detalii despre relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf, dar și despre infidelitatea de care antrenorul a dat dovadă, înșelând-o cu mai mult femei.

Anamaria Prodan încearcă să se bucure de mai mult timp pentru ea și să-și facă toate plăcerile. E, de asemenea, foarte activă pe rețelele sociale și îi ține mereu pe fani la curent cu ce se mai întâmplă nou în viața ei.Recent a fost în club și s-a distrat de minune. S-a filmat în timp ce dansa și a postat clipurile pe internet. Anamaria Prodan se bucură la maximum de tot ce trăiește în această perioadă, însă fanii au criticat-o aspru, sugerând că mimează fericirea.

Anamaria Prodan vrea să încheie scandalul cu Reghe

Aceasta are vârsta de 50 de ani și a trecut printr-un divorț extrem de tumultos de Laurențiu Reghecampf. Acum aceasta și-ar dori ca această situație să se încheie, astfel încât să de poată să își vadă de viață.

„Vreau să se termine circul ăsta. Am muncit în viața mea prea mult să stau în mocirla asta. Fiecare are viața lui. Dacă vrea să-și vadă copiii am declarat răspicat: știe adresa. De ani îl așteaptă copiii fără să îi ceară ceva. Doar să-l vadă. Vrea bine, nu vrea, la fel. Eu atât îmi doresc. Să nu mai aud cuvântul proces sau Reghecampf ce a făcut, ce a mai deschis. Am viața mea superbă, liniștită, fericită. Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea. Și așa vom rămâne„, a mai spus Anamaria Prodan.

Agentul FIFA a dezvăluit că este de mai multe luni într-o relaţie cu un bărbat pe care l-a prezentat deja copiilor ei. Impresarul are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah şi Rebecca, şi un băiat cu Reghecampf, pe Bebeto.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil”